Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie nad zerwaniem z chlopakiem.

Polecane posty

Gość gość

No krotko sie znamy, fajny,spokojny chlopak nie uzywa wulgaryzmow. Dobrze sie czuje w jego towarzystwie ale jest walasnie jedno ale otoz jak sie spotykamy, widzimy czy rozmawiamy ze soba przez telefon, to zawsze ja musze pierwsza wymyslec jakis temat do rozmowy i wtedy rozmawiamy jak najeci i rozmowy sie kleja a ja nie-zawsze mam tematy do rozmowy i nie mam o czym z nim rozmawiac i jak zamilkne w trakcie rozmowy bo nie wiem co mam mowic, to pyta sie czemu nic nie mowie przeciez nie bede za kazdym razem gdy sie spotykamy i nie mieli o czym porozmawiac patrzec sobie w oczy ,bo to bezsensu. Moim problemem jest ogolne milczenie ale sam tez niezawiele mowi gdy ja nie rozpoczne rozmowy, bardzo go lubie ale zastanawiam sie czy nie zerwac z tego chorego powodu,co zrobic?

Gość gość
Hallo jestescie tu, odpisze mi ktos?

Gość gość
Taka cecha bywa na dłuzszą mete męczaca, niby drobiazg, a urasta potem do rangi problemu. Jesli sie jeszcze nie zaangażowałaś uczuciowo, to go raczej zostaw. Mówię z własnego doświadczenia.

Gość gość
Powiedzial do mnie cytuje;raz jestes bardziej otwarta a raz mniej a ja na to, nie lubie naciaganych tematow i wymyslanych z kosmosow tematow.W zwiazku powinno sie miec za kazdym razem cos do powiedzenia sobie, tu raz cos mamy sobie do mowienia a czasem cisza ,jak grob.Chcialabym to jakos moze zmienic i jesli zmienic to w jaki sposob czy po prostu mu powiedziec dowidzenia.Co byscie w tej sytuacji zrobili?

Gość gość
Zostawiłabym. Sama jestem małomówna i nie znoszę ludzi, którzy mnie zmuszają by zachowywać się wbrew mojej naturze. Z moim obecnym facetem mogę i gadać i milczeć cały wieczór - nikt nie ma o nic pretensji, nie ma zmuszania i tak to wyglądać powinno.

Gość gość
Dwie, trzy godziny seksu dziennie i żadnej rozmowy nie trzeba. Mój tak robi tak codzienne. Jestem szczęśliwa.

Gość gość
No tak seks jest wazny w zwiazku ale jak sie znajomosc bardziej rozwinie a tu jestem w duzej kropce, bardzo duzej kropce a on juz mi wyznal milosc kocham cie ,bo pewnie chce szybko seksu jak to facet a mi chodzi narazie bardziej o rozmowy i skad czerpac tematy do rozmow?rozmawialismy juz o zyciu, seksie, pracy, zainteresowaniach i co dalej?

Gość gość
seks nie jest ważny w związku

Gość gość
jak można rozmawiać o seksie zboczki niezrównoważone

Gość gość
No a gdyby doszlo miedzy nami do czegos wiecej i co wtedy a tak przynajmniej wie co lubie czego nie lubie a kazdy facet chce tylko wlozyc wylozyc a o pieszczotach zapominaja!