Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży, on chce przerwy.

Polecane posty

Gość gość
Do psychologa nie chodzi sie żalic tylko przepracowac problemy (-y).

Gość gość
Niedojrzały,ale cwany i manipulant to najdelikatniejsze przymiotniki. A ty ... ,niestety, durna.

Gość gość
I przestan wypisywac ze masz mieszkanie dla siebie i syna,bo tego dziecka na razie fizycznie nie ma .

Gość gość
Nie ma go na świecie, ale juz jest. Mieszkanie jest dla mnie i syna.

Gość gość
Jest w brzuchu.Nie na świecie.Przesadzasz z tymi komunikatami,że masz mieszkanie dla siebie i syna.Urodzisz i wtedy tak. Na razie jesteś w ciaży,różniscie sie działo z kobietami gdy tak czekaly na to dziecko wiec badz ostrożna,bo go chyba szantazujesz tym synem. O dziecku zwykle mowi sie pieszczotliwie,zwlaszcza maluszku a ty walisz jakby to byl zywy nastolatek SYN.Wyolbrzymiasz sytuację i nią grasz.

Gość gość
No nie sądzę, od kilku miesiecy chodze z wiedzą, ze będę miec synka, czuje jego ruchy i dla mnie ono jest i tyle w temacie. Nie kazdy odczuwa to tak samo, jest w brzuchu, ale dla mnie istnieje i wszystko jest z nim w porządku wiec oszczędź sobie takie komentarze. Jak mogę kogoś szantażować dzieckiem? Nie rozumiem. Jesli nie chce być ojcem to go nie zmusze, choćbym chciała. Nikogo niczym nie szantażuje.

Gość gość
Chyba sie nie rozumiemy : jestes w ciąży,w brzuchu jest dziecko,nie z toba na zewnatrz.Nazywasz go synem a to malutka kruszynka.To fakty.Tyle w temacie.

Gość gość
Mloda,oszukujesz sie,bo b.bys chciala gostka przymusic by byl z toba choc to toksyczna relacja i grasz ta ciążą.Naduzycie.

Gość gość
Moja droga ten człowiek nie jest wart Ciebie. On Ciebie nie szanuje i nie kocha. Tak nie zachowuje sie facet, ktory ma zostać ojcem. Tak nie zachowuje sie facet, ktory kocha swoją kobietę. To jakaś pomyłka. Pakuj walizki i do rodziców wracaj.

Gość gość
Ale autorka tez ma bardzo duze emocjonalne deficyty wiec oboje maja za uszami. Nie ma winy i powodów tylko po jednej stronie.

Gość gość
23:15,czytaj a potem pisz,nie odwrotnie !! ma wracac do domu z DDA ?! Wynajeła mieszkanie i mieszka samodzielnie.

Gość gość
to już chyba lepiej być samotną singielką niż przeżywać takie dramaty i do tego zachodzić w ciążę z takim patolem... nie wiem co ty masz w głowie kobieto, z********ałaś sobie życie w wieku 24 lat, brawo

Gość gość
Hah, no prosze Was, nigdy nie mialam zamiaru nikogo przymuszać. Fakty sa takie, ze jestem w ciąży i tyle. Niczym nie gram, a juz na pewno nie wlasnym dzieckiem.

Gość gość
ciekawe z czego żyje autorka? z domu DDA więc rodzice chyba nie pomagają finansowo, facet ćpun i wyrokowiec więc raczej kasą nie śmierdzi - aż tak masz świetną posadę autorko że po porodzie utrzymasz mieszkanie, siebie i dziecko z macierzyńskiego?

Gość gość
Dziwię się że te wszystkie czarne kretynki z protestów i feministki nie radzą ci usunąć zlepku komórek... tragicznego skutku gwałtu narkomana, naprawdę się dziwię :-D Daj im znać to cię będą obnosiły w lektyce na tych swoich marszach niezrównoważonych psychicznie histeryczek, może kasę jakąś od nich wyciągniesz na towar dla ukochanego :classic_cool:

Gość gość
Zamknij sie kundlu. Od rozwodnikow tutaj przyleciales ujadac?

Gość gość
Tak,i jeszcze nie ma zamiaru sie odciąć,bo liczy że on się zmieni i stworzą jakoby dla dobra dziecka normalną rodzinę.

Gość gość
Chyba nie ma sensu abym się dalej wypowiadała w tym temacie. Zanim cos napiszecie to przeczytajcie caly temat i wszystkie moje wypowiedzi. Pozdrawiam, Autorka

Gość gość
Caly temat skrupulatnie przeczytałam i mam takie same spostrzezenia jak ostatnie wpisy wyżej a ty dalej perfekcyjnie wypierasz w poświadomość tę syfiasta sytuację. Idz na terapię,bo masz duże zachwiania emocji wynikające z przeszlości,do tego dochodzi ten fatalny "partner" i przyszly "tatuś".

Gość gość
Miałaś dawane dobre ready, to przestałaś je nawet komentować. Nie wiem czego ty tu właściwei szukasz.

Gość gość
Jezu co za dziecinada:O jak dzieci

Gość gość
upup

Gość gość
Jak to czego szuka? Potwierdzenua swojego durnego pomyslu ze po porodzie "on sie zmieni"! A wy tu wyjezdzacie z jakimis radami i napadacie na wspanialego kochanego misia! Swinie jestescie i tyle!

Gość gość
Przepraszam, ale nie rozumiem waszego oburzenia. Komentowałam dobre rady i je doceniam. Nie wracam do ojca dziecka, układam sobie zycie na nowo i tyle. Mam nadzieję na to ze on sie ogarnie bo bedzie ojcem i szkoda czlowieka zeby sie zmarnował. Tyle. Nie wiem jak bedzie kiedyś, poki co chce sie skupic na sobie. Wiec oszczedzcie sobie nieprzyjemne komentarze.

Gość gość
no t czego od nas jeszcze chcesz?

Gość gość
ponawiam pytanie z czego się utrzymujesz? bo mnie to bardzo ciekawi

Gość gość
fejk pewnie

Gość gość
Z czego sie utrzymuje? Pewnie z tego co ten jej bandyta ukradnie tym biednym pobitym ludziom!

Gość gość
Zdejm tzw.różowe okulary,że on sie ogarnie bo bedzie ojcem.Infantylny zyczeniowy argument.Ty juz jestes pare m-cy w ciaży a tu coraz gorzej. Na ile odbije sie to na stanie ogolnym urodzonego dziecka ? kondycja fizyczna i psychiczna oraz emocjonalna ?