Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O jakiej porze robicie zakupy spożywcze ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi stricte o składniki do obiadu i śniadaniowo-kolacyjne. Dzień wcześniej ? Czy w ten sam dzień rano ? No i ile tego tachacie. Miesci sie wam w jednej torbie czy dwóch ?

Gość gość
W sobotę po południu duże na cały tydzień, a tak to jakiś chleb, owoc czy mleko raz czy dwa w tygodniu po drodze z pracy się dokupi, czyli wieczorem.

Gość gość
P.S. niczego nie "tachamy", samochód wozi ;)

Gość gość
No tak samochód. Ja też mam samochód ale mi sie nie opłaca do niego wsiadać bo sklep jest pod nosem praktycznie.

Gość gość
08:21 to co ty 2 chleby tygodniowo potrzebujesz? To tak sie da ? Ja muszę kupować praktycznie codziennie nowy chleb. Jest nas w domu trójka.

Gość gość
coraz glupsze tematy zakladacie.

Gość gość
gość dziś nawet mniej niż dwa :P Raz w tygodniu chleb kupujemy. Pieczywa jemy mało to raz, dwa: w weekend zawsze pieczemy coś domowego (chleb, różne bułeczki, ciabatty etc.) co zostaje do zamrożenia i wyjmuje się w miarę potrzeb przez następne 3-4 dni.

Gość gość
Dziennie robię niewielkie zakupy. Wędlin za dużo nie kupuję, nie chce żeby mi to tydzień w lodówce leżało. Wolę sobie kupić świeże.

Gość gość
Jak miałam wolne to rano robiłam zakupy na dany dzien na obiad.Teraz nie chce mi sie rano,tylko poprzedniego dnia kupuje swieze mieso,gotuje obiad i po obiedzie robie zakupy na nastepny dzien.Lubie swieze pieczywo i swieze mieso,nieraz wyjatkowo mam cos zamrozonego na czarna godzine,ale generalnie kupuje swieze.

Gość gość
raz w tygodniu. pieczywo i wędliny robię swoje i mroze.