Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anunaki

chłopak sam jeden cały nagi przed kilkoma dziewczynami

Polecane posty

co dziewczyny myślicie o takiej akcji>? jestem chłopakiem 25 lat z warszawy chętnie się rozbiorę zrobie pokaz na środku pokoju przed kilkoma kobietami..... zrobie wszystko co będziecie mi kazać Moja kiełba XXL na darmowy pokaz przed wszystkimi babski wieczór spotkanie z kolezankami? zainteresowane abym tak pokazał parówe aby było smiesznie?

Gość gość
Moja dziewczyna chciała uprawiać seks przy dwóch swoich koleżankach. Zgodziłem się pod warunkiem że będą tak jak my rozebrane. Doszło do tej zabawy tylko że dziewczyny były podniecone i całe czerwone , zawstydzone. Okazało się że są dziewicami.

zainteresowane są jakieś panie abym tak rozebrał się na środku pokoju przed wszystkimi dziewczynami i pokazał kiełbasę? (tylko Warszawa)

Gość gość
Chyba sam widzisz, ze nie bardzo jest zainteresowanie, biedaku. Nikt nie jest ciekawy Twojej, jak ja tam nazywasz.

Gość gość
uwielbiam patrzeć na fujary fajnych chłopaków ale muszą to być fajni, dobrze zbudowani sportowcy i inteligentni. Ponieważ jesteśmy cheerleaderkami to mamy takich w klubie, często wpuszczają nas do męskiej szatni i tam sobie czasami gadając z nami paradują nago ...