Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mi臋dzy nami

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie 艣pimy, nie 艣pimy s艂onko. W艂a艣nie pijemy sobie kaw臋. A ten utworn to ju偶 s艂ysza艂em. Podoba ci si臋? Buziaczki na dzie艅dobry slonko. Pada u ciebie? U mnie si臋 zanosi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak kotku pada a co do tego utworu to ja go dopiero wczoraj us艂ysza艂am i 艣ci膮gne艂am sobie tak mi si臋 spodoba艂 ja dopiero teraz robi臋 sobie kawk臋 bo przysz艂ym z pracy mamcia 艣pi p贸藕no wczoraj wr贸ci艂a buziaczki kotku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja wiem 偶e ty najpierw do pracy a potem kawa. Rozpada艂o si臋 i u mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i koniec dnia dziecka. Pora rusza膰 w teren. Mi艂ego dzionka s艂onko i do wieczorka. Buziaczki gor膮ce 艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 dzionek ? Buziaczki na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobranoc Kotku 艣pij s艂odko i mi艂ych sn贸w a tak偶e buziaczki na dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku w ten deszczowy poranek mi艂ego dzionka 偶ycz臋 i 艣l臋 gor膮ce buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj s艂onko. To u Ciebie pada? U mnie s艂o艅ce 艣wieci. Buzoaczki na dzien dobry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No chyba 偶artujesz kurcze jad臋 do ciebie bo umnie nie to 偶e pada to jeszcze zimno brrrrrr dzisiaj wieczorem b臋d臋 mia艂a swojego go艣cia buziaczki kotku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buziaczki s艂onko na dzie艅dobry. Ten go艣膰 wcze艣niej co mu s艂oko 艣wieci to podszyw. Od rana wida膰 mu si臋 nudzi. Ale u mnie rzeczywi艣cie s艂o艅ce wygl膮da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 dzionek ? Buziaczki na dobry wiecz贸r w艂a艣nie wybieram si臋 do twojej miejscowo艣ci je艣li jeste艣 na mie艣cie to mo偶e wpadniemy na siebie fajnie by by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gor膮ce buziaczki na dzie艅dobry s艂onko. Mi艂ego dzionka 偶ycz臋. Rano pi臋knie s艂o艅ce 艣wieci艂o, 艂adnie dzie艅 si臋 zapowiada艂, a teraz jeszcze troch臋 i b臋dzie pada膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sorry kotku 偶e rano tu nie zajrza艂am ale mamcia da艂a mi rano wolne wiec spa艂am do 11stej potem szybki obiadzik no i pogoscia trzeba by艂o jecha膰 buziaczki kotku na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotu艣 zmykam spa膰 buziaczki na dobranoc i do jutra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku mi艂ego dzionka 偶ycie i 艣l臋 gor膮ce buziaczki kotku wyt艂umacz mi jedn膮 rzecz ludzie maj膮 rodziny kochaj膮 si臋 bezgranicznie a jak spotkaj膮 na drodze kogo艣 innego potrafi膮 to wszystko ot tak zostawi膰 i uk艂adaj膮 sobie 偶ycie na nowo z now膮 poznan膮 osob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To wida膰 偶e albo mi艂o艣膰 jest licha, albo z rozumkiem co艣 nie tak. Tak my艣l臋. Zostawi艂a by艣 wszystko dla kogo艣 bo ci si臋 podoba? Trzeba najpierw kogo艣 zna膰 bardo dobrze 偶eby na nowo sobie 偶ycie uk艂ada膰. Ja po sobie wiem 偶e mia艂a by艣 gorzej ze mn膮 ni偶 masz teraz. Ja mamci do pi臋t niedorastam. Buziaczki s艂onko na dzie艅dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytasz czy bym zostawi艂a ?? Nie nie zostawi艂 aby . Dobrze to ujo艂es tam jest rozum nie ten wczoraj jak zadzwoni艂 do mnie telefon i us艂ysza艂am p艂acz faceta w s艂uchawce to a偶 mnie ciarki przesz艂y po plecach jezzzzu on j膮 po r臋kach nosi艂 nieba uchyla艂 a ona co ach szkoda s艂贸w mamcia z艂a w nocy nie mog艂a spa膰 buziaczki kotku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No dobra s艂onko. Kto kogo zostawia i o i ile ze sob膮 s膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona go kotku z艂apa艂a na zdradzie i dlatego go zostawi艂a a dobrze mu tak potem dzwoni i 艣l臋 偶ali m贸g艂 kotku pomy艣le膰 o tym wcze艣niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szok.sami zdradzaj膮, oszukuj膮 swoich ma艂偶onk贸w,i jeszcze oceniaj膮 innych,jeste艣cie tacy cwani,to dlaczego swoim po艂贸wka nie powiecie 偶e zdradzacie,.jeste艣cie tch贸rzami zwyk艂ymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.55. Zdradzaj膮? No i super. Pewnie s膮 atrakcyjni. A tobie zosta艂o 艣ledzi膰 i udziela膰 si臋 w takich tematach. Zazdro艣膰 ci dup臋 zciska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotu艣 sorry ale dzisiaj ju偶 tu nie zajrz臋 co艣 nam m贸j go艣膰 marudzi przynios艂am z dzia艂ki dzisiaj truskawki i zjad艂 troch臋 teraz go wysy艂a艂o pewnie ma jakie uczulenie mi艂ego wieczoru kotku i buziaczki gor膮ce na dobranoc do jutra kotku i mi艂ego by艂o ci臋 dzisiaj us艂ysze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂onko bywa i tak 偶e cz艂owiek chce jak najlepiej, a wychodzi inaczej. Kto jak kto, ale my o tym wiemy najlepiej. Zajmij si臋 go艣ciem bo noc mo偶esz mie膰 zawalon膮. Oby nie. I dla ciebie i dla go艣cia. Z ca艂ego serca 偶ycz臋 wam spokojnej nocki. A tobie s艂onko jeszcze gor膮ce buziaczki 艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku noc mia艂am przespan膮 nawet w pracy nie by艂am nie s艂ysza艂am jak mamcia wsta艂a i posz艂a do pracy ale mi si臋 pospa艂o co tam u ciebie kotku ? W domku ju偶 jeste艣 czy ju偶 w trasce buziaczki na dzie艅 dobry i mi艂ego dzionka 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rano mia艂em mie膰 chwilowy dzie艅 dziecka i sobie pozwoli艂em. Ale jak tele si臋 rozdzwoni艂y, to na obroty i dopiero teraz, po kolacji mo偶na sobie odpocz膮膰. A co tam u ciebie s艂onko? Buziaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja chodzi艂am na kwiat czarnego bzu i robi艂am syrop a potem z go艣ciem by艂am na podw贸reczku trzeba pogod臋 wykorzysta膰 buziaczki na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotku zmykam spa膰 jestem dos艂ownie padni臋ta mi艂ego wieczoru ci 偶ycz臋 i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc i do jutra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wiem s艂onko 偶e ty w tak膮 pogod臋 bezczynnie nieposiedzisz. To tak jak i mamcia. No ale na chlebek trzeba zarabia膰. A 偶e zim膮 i soczku smacznego napi膰 si臋 mo偶na to tymbardziej mie膰 tak膮 gospodyni臋 w domu to skarb. Gospodarz te偶 w domu nie siedzi przed telewizorem to te偶 godne uznania.

Udost臋pnij ten post