Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich kobiet szukaja dojrzali mezczyzni ?

Polecane posty

Gość gość
A tak jak myślałam , ci wszyscy wolni fajni ambitni mają jakieś ukryte perwersje :P

Gość tres biennn
znam podobnego mężczyznę, podobny wiek, ale czy jest dojrzały, no nie wiem;) na jego przykładzie podam ci, dlaczego nie ma kobiety: -przyzwyczaił się być samemu i dobrze mu z tym, nie musi ograniczać swojej wolności i przestrzeni, dzielić jej z drugą osobą -ma trudności z zawarciem głębszej relacji, bo nie interesuje go druga osoba jako taka, ale od strony co on a niej mam - nie odczytuje potrzeb drugiej osoby, tylko chciałby, aby ona była dla niego i żyła podłóg jego wyobrażeń

Gość gość
No właśnie. Ty oceniasz że to dojrzały mężczyzna. A co to konkretnie oznacza ? Znam 58 latka który ma wiek dojrzały ale psychicznie i emocjonalnie na poziomie 20 latka. Tylko on on i on. Zero empatii wielkie wymagania , na pokaz sympatyczny uczynny ale tylko by zrobić dobre wrażenie.

Gość gość
"...Tylko on on i on. Zero empatii wielkie wymagania , na pokaz sympatyczny uczynny ale tylko by zrobić dobre wrażenie. " Większość kobiet można tak opisać i jakoś nigdy nie słychać o o niedojrzałości - podwójne standardy.