Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćklaidi

Drażnią mnie zapachy błagam wręcz o pomoc...

Polecane posty

Gość gośćklaidi

Hej zawsze wszystko było okey tylko od małego nie nawidzilam zapachu lakieru do włosów i substancji w nim,dusilo mnie ale czasami dawałam rade. Od jakieś dobrego kawałka czasu mam dość.. Żaden zapach mi się nie podoba drażni mnie, wszystkie dezodoranty, żele pod prysznic, płyny do płukania tkanin jak mi pachnie tym ubranie, czy też dom jak susze ma grzejniku,ma dzień kobiet dostałam bukiet kwiatów tulipanów i żonkili masakra jak obok nich przechodzę mam ochotę na wymioty, trudno pomyśleć zr kiedyś były to moje najpiękniejsze kwiaty i kochałam ten zapach. Perfumy jedne od 3 lat ostatnio nie mogę tak mi się nie podobają ze mam odruch wymiotny i to na wszystkie perfumy. Wszystkie pudry, chusteczki dla dzieci odpada bo zaczyna mnie mdlic. żuć gumy tez nie mogę bo mnie żołądek mdli. Jedyne co toleruje to lekka pasta do zębów ziołowa i dobrze wypłukać. I oczywiście mięsa nie mogę jeść żadnego oprócz drobiowej szynki z kurczaka w plasterkach, ochotę mam tylko na zapiekanke i kebaba i suche ciastka biszkopty i herbatę mocna. Naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje, co ja mam robić :( błagam o pomoc!!!!

Gość kiki11
Musisz iść do psychiatry,to jest ,nie wiem jak prawidłowo się to nazywa ,ale tak potocznie to zapachowstręt.To trzeba leczyć ,bo zwariujesz.Będzie tylko gorzej.

Gość gośćklaidi
Dodam że ostatnimi czasy czuje się okropnie jakby mi czegoś brakowało, chodzę smutna w pracy jadę rano wracam późno, nie mam czasu dla siebie zawsze praktycznie nie wyspana, jak gdzieś wyjdę to czyje ulgę ale ciągnie mnie jak najszybciej do domu a potem czuje się zamknięta na świat :(

Gość gośćklaidi
i tylko wieczór i wibrator w mojej pusi przynosi ulgę. błagam Was wciągnijcie ode mnie trochę tego zapachu. może przez Wi-Fi?

Gość gość
To co dałas w drugim opisie to jak początki agorafobi, a to z zapachami też może być na tle psychicznym - jakaś nerwicowa reakcja, że organizm ma do zapachów awersje. Trudno stwierdzić. No chyba że na coś chorujesz i nawet nie wiesz i to jest przyczyną. Lekarz, może psycholog, psychiatra... ???

Gość Edziaaaaaaaa
Może ciąża?

Gość gośćklaidi
eee nie! no jak z wibratorem?

Gość gość
Dziewczyny leczę się na woreczek żółciowy-mam kamienie... Szykuje się na operację mam takie zamiary ale jak to wyjdzie jeszcze nie wiem... W ciąży napewno nie jestem. O psychiatrze myślałam ale nie wiem czy pogodze w najbliższym czasie i studia i prace. Za podszywy przepraszam... Ludzie widać nie mają co robić...

Gość gość
Edziaaaa pomyśl najpierw! jak ciąża jak od dziecka tak miała.

Gość gość
Masz depresje , mam taka samo.

Gość gość
No to już dużo tłumaczy jeśli masz problemy żołądkowe, kamienie itd. To tu możliwe że tkwi przyczyna. Nawet wcześniej zapomniałam zapytać o refluksy. Miejmy nadzieję, ze po leczeniu będzie ok. A jak nie, to musiała byś trochę z psychiką popracować, bo i ona płata takie figle :P

Gość gość
nie nie od dziecka. od małego tak miałam. ... od czterech lat po udanej operacji jestem kobietą

Gość gość
U mnie to jeszcze dochodzi nienawisc do ludzi. Zapachy głośne rozmowy zachowanie ludzi mnie wkurza i wszystko. Nawet ulubione perfumy juz mnie wmerawiaja

Gość gośćklaidi
Trochę podnioslyscie mnie na duchu :) dziękuję :)

Gość gośćklaidi
za to uwielbiam zapachy ranne moje spod kołdry i zapach czosnku.

Gość gość
gość 12:09 nie nie od dziecka. od małego tak miałam. ... od czterech lat po udanej operacji jestem kobietą - xxx to jak od małego to przecież od dziecka! chyba jesteś podszywem

Gość gość
Autorko jesz mieso? Pijesz mleko ?

Gość gość
12:15 "....za to uwielbiam zapachy ranne moje spod kołdry i zapach czosnku.".... ..... to super ale załóż swój temat a nie pitol głupot w jej temacie

Gość gość
Musisz cos zmienic w swoim zyciu , mam na mysli diete

Gość gość
Autorko nie zwracaj uwagi na podszywy

Gość gośćklaidi
Jestem autorka 4 posty są moje a ten będzie 5 :) nie zmieniałam płci, wszystko reszta są podszywy. Za co przepraszam widać nudzi im się. Autorka

Gość gość
Ja tez nie cierpie zapachów i to wszystkich

Gość gość
My wiemy ktore to podszywy . Mamy Doswiadczenie na kafe :) nie przejmuj sid . Debil zawsze sie znajdzie

Gość gośćklaidi
Ten będzie 6 post :) mięso jadam tylko drobiowe z kurczaka i jak pisałam wcześniej mam ochotę na kebaba ( w sensie mięso to w kebabie) na inne mięsa mnie odrzuca. Mleko? Lubiłam, ostatnio znów mnie odrzuciło i nie wezmę nic co z mlekiem związane. Na śniadanie zjadłam drożdżowke z jabłkiem a niedawno kajzerke z szynka drobiowa. Pozdrawiam Autorka :)

Gość gośćklaidi
na szczęście ja nie mam wstrętu do wszystkich zapachów. uwielbiam zapach penisa mojego faceta i jego smak

Gość gość
MNIE TYLKO Z POD PACHY

Gość gośćklaidi
7. Ostatnio jadłam lekko, kanapki z szynka i warzywami na uczelnie, do pracy tez podobnie, owszem zdarzyło się coś ciężkiego kebab czy inny fast-food, czasem nie dojadlam.. A teraz mam dietę wątrobowa i jem lekko ale nic się nie zmienia ;( Autorka

Gość gość
Dziwne ze wszystko cie drażni . Moze to związane z psychika . A przed okresem jest gorzej?

Gość gośćklaidi
12;44 8. Nie wszystko (niektóre to podszywy) ale głównie zapachy wszystkie :( Przed okresem czy po nie ma to innego znaczenia jest tak samo.. Tak samo od pewnego czasu Autorka

Gość gość
Cześć jestem w 8 tyg ciąży od ponad 3 czuje się bardzo źle. Non stop wymiotuje co kolejek zjem czy wypije. Mój żołądek niczego nie chce przyjąć, mało tego wszystkie zapachy jakie do mnie dochodzą powodują złe samopoczucie. Od tygodnia nie wychodzę z łóżka a nawet nie mam siły na to. Proszę doradźcie potrzebuje pomocy