Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam nikogo kto by popierał pis, albo...nikt się do tego nie przyznaje

Polecane posty

Gość gość

każdy wyzywa szydło straszydło kaczyzm dewiantów aborcjonistów typu chazan , debilow od edukacji , pajaców radziwiłów którzy chcą śmierci noworodków bo zachciało im sie jakis sieci szpitali te k***y przyczyniły się do masowych wycinek drzew, te k***y chcą bysy przymusowo placili na TVP abonament, kazdy z nas nawet jesli nie chce ogladac tej ohydnej j*****j propagandy i tureckich telenowel do tego magdalena ogórek obronczyni kaczynskiego, przeciez ta baba ma cos z głową, studia z kościola religii, startowala z ramienia sld, rogi mężowi przyprawiala a teraz wyzywa kobiety na marszach od feministek , leki tleniona blondi wzileas?

Gość gość
Ja popieram politykę PiS. Studentka, lat 21.

Gość gość
Oj ja znam naprawdę sporo, przedział wiekowy zróżnicowany, całe rodziny od lat popierające PiS

Gość gość
16.45. : jesteś młoda igłupia, dlatego popierasz...

Gość gość
16.49 ; To są mohery, które co niedziela siedzą w pierwszych ławkach kościoła a diabła mają za skórą... to właśnie cecha pisiorów...

Gość gość
Nie uważam się za taką. To co już osiągnęłam w życiu i wciąż tworzę tylko to potwierdza.

Gość gość
A ja nie popieram obecnie zadnej partii,staram sie kierowac wlasnym rozumem,ale widze,ze na kafe to jedni wyzywaja drugich jak male dzieci "ty pisiorze,moherze,itd". Zenada.

Gość gość
16.52 A Ty kto? I kogo i za co popierasz? Boisz się przyznać, dlaczego?

Gość gość
Ja popieram pis a kto tu w ogole czyta twoje posty mniejszosci seksualne :D 1 Procent

Gość gość
To zależy gdzie się mieszka. Ja mieszkam w małopolsce w Krakowie i tu raczej wiekszosc jest za pisem. Natomiast pochodzę ze Śląska gdzie wszyscy gardzą pisem i już prędzej zagłosowaliby na PO mimo ze ich tez nie lubią. Jeżdżę do babci na wieś (małopolska) i tam 99% ludzi jest za pisem. W każdym urzędzie i instytucji tam jest kumoterstwo a ludzie ciesza sie z 500+. Mówie im że 500+ to bezsens bo niby dostaniesz 500 zł a podwyzszaja inne opłaty na co oni jak to podwyzszaja nic nie widac. Mówie ze to dopiero wejdzie za kilka mc bo ustawy muszą byc dokładnie przygotowane a oni eee co bedzie to sie nie liczy wazne co jest.

Gość gość
ciemnogrod:D

Gość gość
W każdej partii są ludzie inteligentni i mądrzy i w każdej są debile, a na ogół jest tak że ten debilizm bardziej jest widoczny u tych co rządzą, bo to od nich zależy jak będzie nam się żyło... za pisem nie jestem, za po również, jedni i drudzy mają dobre i złe pomysły, ale pis ma jedną zasadniczą wadę... kompromituje nas na całym świecie i próbuje skłócić ze wszystkimi, ubzdurali sobie jakąś teorię spiskową i walczą ze wszystkimi i wszystkim co skończy się tragedią. Ale niestety to wyborcy są temu winni, nie powinni opowiadać się po żadnej ze stron, nie powinni być zwolennikami którejś partii, tylko powinni zmusić polityków do współpracy i osiągania kompromisów... bo tylko w ten sposób można coś zbudować, a tak co 4 lata będziemy mieli tą samą wojenkę.

Gość gość
dziwny argument jakoby katolicyzm i jego obrzędy cofały świat a przynajmniej ograniczały rozwój, jakoby jakakolwiek religia czy wiara wywierały negatywny wpływ na czas w jakim ludzie żyją, ile to już 4000 lat ujadacie! :D i gófno zmienicie 🖐️ ja nie jestem wierzący i popieram Pis i nie chce mi się już wałkować bo i tak tego nie zrozumiecie sezonowi malkontenci 🖐️

Gość gość
ja nie jestem wierzący i popieram Pis x Czyli jesteś taki sam jak katolik radykał, czy islamista... popierasz pis i ślepo za nimi podążasz, nawet jak robią głupoty i działają na niekorzyść Polski, bo pis stal się twoją religią.

Gość gość
i co mi jeszcze do pleckow dokleisz? szczałke z napisem " tu mieszkam?" :D dzieciaczku analizuj stopnie w dzienniczku a nie innych ludzi 🖐️

Gość gość
Wyznawcy PIS-u są gorsi niż islamiści, wśród islamistów zapewne są też ludzie inteligentni, a w PIS i wśród jego wyznawców inteligentny jest tylko prezes, bo tak się ustawił, że rządzi samodzielnie całym tym zakompleksionym motłochem, ale winy przypisać żadnej mu się nie da, bo oficjalnie nic nie może i w razie konsekwencji to nie on będzie ciągany po trybunałach stanu :P

Gość gość
Ciemnogród? Ktoś kto popiera poprzednią władzę i ich kamratów z nowoczesnej to dopiero ciemnogród, ich zwolenników można podzielić na złodziei, malwersantów i łapowników którym grozi teraz kryminał, albo za debili i idiotki tęskniące za tym syfem niszczącym Polskę od wewnątrz, przez sprzedajne gnidy. Dosłownie codziennie wypłuwają afery złodziejskie, oszukańcze, vatowskie, nieroby z prokuratur wzięli się za robotę bo trzęsą gaciami że sami bekną za wieloletnie, wielokrotne umarzania tych spraw, co zapewniało złodziejom bezkarność. Te niedorozwoje sami o swoim rządzeniu mówili państwo teoretyczne, dobrze zdawali sobie sprawę że to co nie ukradną to przepieprzają. Na co wydali moją kasę z ofe? Teraz przynajmniej przy podobnym deficycie Polacy oddychnęli trochę, nikt nie każe dzieciom jeść szczaw, a wy głupie ci_py narzekacie wierząc tym niedorozwojom, chcecie żeby te niedorozwoje przywróciły ten syf, naprawdę musicie mieć gowno zamiast mózgu, inaczej tego wytłumaczyć się nie da :classic_cool:

Gość gość
nie będę wypowiadał się na temat inteligencji posła Szczerby i reszty intelygentnych powtarzających hasełka ja klocki domino :classic_cool:

Gość gość
komuniści i złodzieje, cała Polska się z was śmieje.

Gość gość
Na PiS nadają tu z dużym prawdopodobieństwem te krowy z nowoczesnej i niedorozwoje z po, bo nikt normalny by tak na nich nie nadawał :-)

Gość gość
Bo po tym co ostatnio wyprawiają wstyd się przyznać że się na nich głosowało :P PIS to partia nieudaczników, patologi i ludzi którzy sobie nie radzą z życiem, w identyczny sposób i nawet głosząc podobne hasełka niejaki Adolf doszedł do władzy, a jak to się skończyło to chyba tłumaczyć nie trzeba, na szczęście jesteśmy za biedni na zbrojenie się, bo gdyby nie to to Macierewicz ruszyłby na Moskwę i Berlin :P Na szczęście wybory już niedługo, jakoś przeżyjemy a później znów trzeba będzie głosować przeciwko zamiast za.

Gość gość
Ludzie głosujący na PIS to w większości przypadków osoby ze słabym wykształceniem, słabą pracą i zarobkami oraz emeryci i osoby ślepo idące za kościołem.

Gość gość
Tłumoku Moskwa i Berlin to wrogowie naturalni, cały czas realizują plany co do polski sprzed 75 lat, a takie gnidy jak ty im w tym pomagają, bezmózg jesteś jeżeli nie zdajesz sobie z tego sprawy :-D

Gość gość
brak zgody dla Tuska jest oczywisty, tylko zzylowany masohista popiera kata, który lawiruje słownictwem anty polskim natłuszczając zwieracze przywódcom opadającym jak jesienne listki do na sciółkę poparcia i popularności :classic_cool:

Gość gość
A na nowoczesną i po ludzie wykształceni i dobrymi zarobkami... którzy sami okradają tych słabozarabiających, czy idioci którym nie przeszkadza że głosują na niedorozwojów i złodziei? Bo jak wytłumaczyć te złodziejstwo na kilkadziesiąt miliardów rocznie i przepieprzanie pozostałych? Rzadzące PO okradali analfabeci po 3 klasach podstawówki, a żelaznym elektoratem byli kryminaliści, to jak to jest z tą inteligencją ich samych i ich wyborców? ...czyli prawdopodobnie i twoją :classic_cool:

Gość gość
Czego się PO dotnęło zamieniało w gowno, nawet sportowcy pomimo że ciągneli pałę tym niedorozwojom teraz jakby ożyli i mają wyniki jak nigdy za czasów niedorozwojów :-)

Gość gość
Kaczyński nowym Bogiem Polski :P No nic, jeszcze 2 lata i się wszystko odbuduje, bo teraz to dopiero jesteśmy w ruinie, zwłaszcza wizerunkowej.

Gość gość
Teraz to siarą maksymalną jest przyznać się do PO, bo faktycznie to jak przyznać się do bycia złodziejem, nieudacznikiem, własnej głupoty i naiwności :-P Dotyczy to też popierajacych nowoczesną, zgraja pozerów i nieudaczników robiących za piatą kolumnę :-)

Gość gość
Powiedzcie mi dlaczego naród aż tak się podzielił.

Gość gość
Ruinie wizerunkowej? Co was to obchodzi, wy jesteście teraz nikim, a pracowaliście na to całymi latami, teraz nawet w skorumpowanej Ukrainie waszego nieroba, bumelanta i pozera mają dosyć, jeszcze trochę i nawet oni nie strzymają, wyprzedzą nas, będzie trzaskał lody w ichnim kryminale :-P