Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam nikogo kto by popierał pis, albo...nikt się do tego nie przyznaje

Polecane posty

Gość gość
Gościu który tak napieeerrtalasz po i nowoczesną i tych buraków z pslu tez trzeba dodać, zgadzam się z Tobą w 100%. Trzeba być nikim żeby na te fujary głosować.

Gość gość
Naród się podzielił na uczciwych i nieuczciwych, tych pierwszych jest wielokrotnie więcej możesz być spokojna :classic_cool: Najwięcej szumu robi ta mniejszość, bo teraz jedzie na oszczędnościach przyzwyczajona do życia ponad stan... kosztem tych pierwszych :-P

Gość gośćpieknaibestia
ja warszawa za pis od zawsze ja i moi znajomi i moja rodzina,lubie mądre osoby które dobrze znają historię i nie dają się zmanipulować

Gość gość
Ale pisiory tutaj kwiczą. Pewnie przeżywają początek swojego upadku. Pamiętajcie, Byt kształtuje świadomość. Teraz jeszcze fundusze europejskie płyną szerokim strumieniem do Polski, ale to się skończy. Przyjdzie bieda i nagle głupi motłoch obudzi się z ręką w nocniku. Zobaczymy co wtedy ?

Gość gość
Uczciwych i niegłupich ludzi jest więcej, problem u nas jest taki że garstka zbrodniarzy, złodziei, konfidentów stworzyła klimat wykorzystując wszystkie media, że bycie uczciwym Polakiem to obciach, że wykształcony i mądry musi służyć panom z zagranicy, to klasa i nowoczesność... To realizowanie planu Himlera bandyty Hitlera, no i Stalina, zostawić tylko ślepo posłusznych a resztę zagłodzić i do piachu

Gość gość
Teraz jeszcze fundusze europejskie płyną szerokim strumieniem do Polski, ale to się skończy. Przyjdzie bieda i nagle głupi motłoch obudzi się z ręką w nocniku. Zobaczymy co wtedy ? xx kocia pauko, podaj mi ile PL wplaca do budzetu unijnego a ile z niego dostaje? please

Gość Czarny Księżyc
gość dziś Ludzie głosujący na PIS to w większości przypadków osoby ze słabym wykształceniem, słabą pracą i zarobkami oraz emeryci i osoby ślepo idące za kościołem. " To podobnie jak z PO,PSL czy nowoczesnymi:classic_cool:.

Gość gość
Kwiczycie to wy od ponad roku, nic innego nie robicie pożytecznego... i nie strasz funduszami europejskimi bo to mongole nasza kasa którą co roku wpłacamy, a szwaby dobrze wiedzą że na przegięcie pałki nie mogą sobie pozwolić bo nie ma w Europie kraju na którym by tak trzepali kasę, nawet te lewe paliwo szło od nich, dobrze o tym wiedzieli, a wy nidorozwoje żeście im to umożliwiali :-P

Gość gość
Fajne są te wizje po i nowoczesnej o upadku PiS, zdziwią się niedorozwoje tak jak gajowy się zdziwił, w ogóle się nie dostaną do Sejmu :classic_cool: ...rok histerii i amoku, po następnych wyborach ci co sobie flaków nie wyprują, wylądyją w psychiatrykach ;-)

Gość gość
Do wyborów to prawdopodobnie już nie dojdzie, bo nasz Jarosław Wielki chce władzy absolutnej.

Gość gość
większość funduszy wraca na powrót do właścicielki UE pod postacia nie uiszczonych podatkow, zyskow ze sklepow wielkopowierzchniowych, oplat bankowych, winiet :classic_cool: okazaloby się ze sami sponsorujemy ze swoich (pod postacia wpłaconego do budżetu ue a otrzymanego w funduszach) tylko konstrukcje i szkielet, który do niczego się nie przyda jak lejdi Unia odjedzie ekspresem ekspresow 😭

Gość gość
Na dzień dzisiejszy, to na fundusze europejskie, nie ma co liczyć. Wszyscy wiedzą dlaczego. Płacić do UE nadal trzeba. Czym to się skończy, zobaczymy.

Gość gość
19.49, 0.15 swietne wpisy! Logika autora jest taka, ze jak popierasz PiS, to jestes "ciemnogrodem", a jak jestes przeciw, to " cacy"gosciem:):) Autorze, odrób lekcje , i nie bierz się za politykowanie na Uczuciowym, bo się kompromitujesz.

Gość gość
Co zrobić, jak taka jest prawda.

Gość gość
Prawdę jak widać to ty masz w nosie. I tak ci zależy na Polsce jak na zeszłorocznym śniegu. Tylko partia PiS dba o interesy narodu. Życzę im jak najlepiej niech wezmą pod gardziel wszystkich co są przeciwni Polsce, Polakom i tradycjom narodowym.

Gość gość
Proszę o liczby z ostatnich lat. Ile wplacamy do UE a ile dostajemy?

Gość gość
Jestem za PiS....

Gość gość
Prawdziwy POLAK z krwi i kości nigdy się nie zeszmaci, zawsze w sercu ma dobro swojego narodu i kraju. Te wartości stawia na pierwszym miejscu. NIGDY nie zdradzi swojej umiłowanej Ojczyzny.Przeleje za Jej wolność krew. Nigdy nie powie obraźliwych słów w kierunku ekipy prawnie wybranej, ani też wobec wartości religijnych obowiązujących w Ojczyźnie. Nie zatraci swojego języka nawet będąc na obczyźnie. Ili z Was tu obecnych może o sobie powiedzieć jestem prawdziwym Polakiem? Czytając te posty mam wrażenie, że niewielu. Nawet ptaki nie srają we własne gniazda a Wy co robicie? Ciągłe niezadowolenie z Prezydenta, Premiera, Prezesa itd. można by wymieniać. Ba nawet potrafili niektórzy mówić kłamstwa nt.Św. Ojca. Wstyd mi za taki naród. To nie ekipy rządzące powinny się wstydzić przed Europą to my jako naród, że nie mamy i nie znamy granicy swojej powściągliwości w pisanych i wypowiadanych słowach. To tu w internecie, internauci mający swoje blogi, fb itd.

Gość gość
Tak Polaku zapytaj się swojego sumienia o ile go jeszcze masz KIM JESTEM?

Gość gość
Mi się podoba zdecydowana postawa rządu wobec UE kiedyś glosowałam na PO, byłam głupia i młodziutka:) Może nie jestem jakąś fanatyczną fanką PiS, może to przez nagonkę i ośmieszanie jakie się od lat toczyło w mediach, ale jak na razie to widzę że zrobili więcej niż PO przez te wszystkie lata. Widzę, że przede wszystkim właśnie chcą dobra Polski, za ich rządów Polska wstaje z kolan. może i jest tam trochę fanatyków, różnych ludzi tak jak w każdej partii są ludzie skrajni (Palikot też do przeciętnych ludzi nie należy). Na pewno nie wierzę telewizji TVN, dla mnie to porażka manipulacja to jak oni manipulują perfidnie faktami doprowadza mnie do nerwicy, jak można tak perfidnie próbować ogłupiać ludzi, Zauważyłam też jedną rzecz, nie wiem czy wy ogladacie obrady rady Europejskiej, nie wiem czy widzieliście premier Szydło, jej wypowiedzi, wypowiedzi Dudy, po prostu w końcu mogę powiedzieć że oglądając wystąpienia polskich polityków na zagranicznych forach mogę stać i czuć się dumna i nie czuć zażenowania jakie czuje gdy wypowiada się Donald Tusk. Aktualny rząd Polski w skład którego nie wchodzi tylko PiS nie zapominajmy o tym, niezaprzeczalnie dba o interesy Polski, nie musimy się płaszczyć i uginać. Ja jestem za i powiem szczerze nie głosowałam za wejściem do UE i całe to chrzanienie, że dzięki Unii Polska się rozwija bo dotacje bla bla bla, zapytajcie się ile Polska straciła. A rozwija się dzięki nam, dzięki naszej pracy. Polska idzie do przodu, ponieważ Polacy to jeden z najbardziej pracowitych ludzi na świecie, nie dajmy się oszukiwać i wyzyskiwać przez innych. Nie wierzcie we wszystko, jak to mówią... "Kto się śmieje, ten się śmieje ostatni".

Gość gość
To prawda, ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Teraz z nas się śmieje cały świat, a jak Macierewicz z misiem utworzą swoją armię i zaatakują cały świat, to my się będziemy śmieli z całego świata.

Gość gość
15.21 dziękuję Ci za te slowa , drogi Gosciu. Bóg, Honor, Ojczyzna. Amen.

Gość gość
Zgadza się, że Polacy to pracowity naród, ludzie jak chcą w każdej grupie się zorganizują i zrobią wiele. Należy tylko nie pozwolić się wykorzystywać pracodawcom, żądać zapłaty za każdy stracony czas. Przestać tolerować złe traktowanie w urzędach. Zmienić mentalność urzędników, że to petent dla urzędu a nie odwrotnie. Sądy mają służyć dla ludzi a nie utrzymywać się ze spraw odwlekanych latami. Lekarze mają leczyć a nie leczyć by nie wyleczyć, bo za pacjenta jest odpowiednia zapłata. To chory system trzeba go uzdrowić. Dlaczego ma nie dostać płacy od skutecznie wyleczonego pacjenta? Dlaczego urzędnik lub sędzia ma nie dostać zapłaty od rozpatrzonych i zakończonych spraw? W dobie komputerów to bardzo prosty i łatwy system rozliczeniowy.Nie potrzeba wielkich reform by machina ruszyła.

Gość gość
15.50 chyba piszesz z obcego serwera. O jakiej wojnie bredzisz? Póki co, to Ruscy wlażą do obcych krajów, jak do siebie, i zagarniają czyjes ziemie. Min. Macierewicz stawia armię polską na nogi, w odróznieniu od Szczynukowicza "żyrandola", który Polskę rozbrajal. Taki kraj jak nasz, polozony między Niemcami a Rosją MUSI miec silną armię. Polska nie rozpétala ani 1 ani 2 wojny swiatowej, w tej ostaniej napadnięto nas z OBU stron. Ucz się historii, szanuj tradycję polskiego oręza, chyba, ze jestes obcą agenturą, która na zamówienie obraża i wyśmiewa min. Macierewicza, prawdziwego Patriotę i mega uczciwego czlowieka.

Gość gość
Jestem za PiS....

Gość gość
nikt się z Polski nie śmieje, bo po prostu nie ma z czego, polityka to nieustanna gra o interesy, jak najlepsze rozwiązania, i co jest paradoksem wszyscy rozumieją to, nawet liberalne media, dlatego zgadzam się z wypowiedzią wyżej o perfidnej manipulacji nastawionej na polityczny zysk lewicowej grupy, oderwanej od koryta. Żal tylko, że to tez Polacy, że konstruują taki przekaz jakoby my ci gorsi, o wrodzonej "murzyńskości" , notabene za słowami Sikorskiego, b. ministra dyplomacji :D, że Polak potrafi dla lichego zysku i krótkiej fali opluwać kompanów, którym na co dzień patrzy w twarz, mentalne pomyje 🖐️

Gość gość
Co najśmieszniejsze to na obradach Sejmu skaczą sobie do oczu a w kuluarach piją "piwko" i klepią się po plecach . Taka ci obłudna ta polityka.

Gość gość
Bo ci co wolą opozycje sie drą głośniej. W dodatku na dzień dobry obrażają każdego kto popiera pis. Więc nikt sie nie wychyla.

Gość gość
Czy można powiedzieć kto się drze mocniej, moim zdaniem jednakowo. Faktem jest że nigdy Polska nie byla tak podzielona.

Gość gość
16.11 Polakiem jest ten, kto kocha Polskę jako swoją Ojczyznę, i traktuje ją jako dobro wspólne. Lewica do niedawna traktowala Polskę jak prywatny folwark, czyli wycisnąc jak cytrynę, ogryźć do kosci, a "plebs" niech się zywi resztkami. To przekonanie o swojej wyższosci i wyjątkowosci nadal w nich tkwi, wystarczy posluchac w TV, poczytac na forach, z jaką pogardą traktują innych ludzi. Kolejne pokolenie spolszczonych ze wschodu, którzy przez lata byli konkwistadorami na ziemi polskiej. Prawicowy rząd, dbający o polskie interesy, o silną gospodarkę, o dobro wszystkich obywateli, o kultywowanie polskiej tradycji i wartosci cholernie nie w smak uzurpatorom zysków i korzysci, z których czerpali przez lata.