Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stare panny współczuje wam że nikt was nie chce

Polecane posty

Gość gość
A co może mam sobie znaleźć tak jak wy Janusza i prać mu obsrane gacie albo martwić się co by tu z nim zrobić jak będzie stary i niedołężny :D

Gość gość
gość 17:51 poczytaj wszystkie posty dokładnie, napisałam że ja jestem autorką i mam 20 lat...

Gość gość
Ja sie pogodzilam ze staropanienstwem i przestalam sobie glowe facetami zaprzatac, szukac ich, zabiegac o ich wzgledy, zyje jakby ich nie bylo. Wiem, ze zawsze bede sama. Skoro w mlodosci majac 20 lat nie mialam powodzenia to po30stce tym bardziej miec juz nie bede ani na emeryturze, no nie oklamujmy sie.

Gość gość
sam wyrzutkiem jesteś, znam z otoczenia normalnych facetów a też samotnych bo nie znaleźli jeszcze tej drugiej połówki i wcale do najmłodszych nie należą. Myślisz że młoda dziewczyna będzie oglądała się za starszym? Może i tak ale tylko jakaś mało inteligentna albo cwana jeżeli zauważy w tym zyski.

Gość gość
Nie wiesz jak do tego nie dopuścić? To po zakładasz taki głupi temat. Sama męża nie ma, a współczuć chce innych. Ośmieszyć się chcesz czy popisać głupotą?

Gość gość
17;47 1/1000 wartosciowy,no ale trzeba probowac a nie stac w miejscu i spotykam sie z takim jednym typem z fotki .Mieszka 350km odemnie, no tyle km oplacaloby mu sie jechac tylko na seks, zreszta ja mu z gory powiedzialam, zadnego seksu!

Gość gość
tak jest hahah proszę więcej własnie o takie żale starych panien mi chodziło ;d dzieki dziewczyny, tylko utwierdzacie mnie w tym, że mam racje

Gość gość
17:52 Na takim anonimowym forum to mozesz nawet napisac,ze masz 18 lat.Sorry,taka prawda.

Gość 123autorka123
no własnie nie wiem, co mam robić żeby nie być tą starą panną! czekam, aż któraś z was mnie oświeci. mam dopiero 20lat wiec mam szanse jeszcze coś z tym zrobić :D a nie będę pisac jaka to nie jestem piękna i zgrabna, bo przecież wszystkie takie jestescie XD

Gość gość
Masz rację, zostaniesz starą panną, masz zadatki autorko.:-P

Gość 123autorka123
a tłumaczenie starych panien, że nigdy nie miały powodzenia i są brzydkie to żadne wytłumacznie. chodzę ulicami miasta i widzę jak takie wywłoki do niczego nie podobne, zapuszczone zaniedbane, mają facetów. własnie, myślicie czym to jest spowodowane? że taka niezadbana, naprawde brzydka kobieta ma faceta, a inteligentna, piękna i zadbana jest sama?

Gość gość
Dziękujemy za wsparcie techniczne:-!

Gość gość
Ja nawet nie znam dziewczyny, której nikt by nie chciał. zawsze jakiś tam adorator się nawijał.

Gość 123autorka123
dzięki, to zawsze było moje marzenie xd

Gość gość
Ja już napisałam. Łapiesz jakiegoś chłopaka i maksymalnie po 2 latach bujania się ustalacie ślub. Prosta sprawa.

Gość gość
Znajdź sobie takiego brzydala ze zadna inna na niego nie poleci i obciągaj mu dobrze. Nie dziękuj.

Gość gość
W wieku 20 to kazda moja kolezanka mila rozgrzana cipke na slub, dziecko mnie tak p***a nie swedziala a teraz to mi wszystko jest juz obojetne i nie czuje sie brzydka zdesperowana. czasem mam jakiegos dola ale szybko mija a do wyjscia gdzies i wypicia kawy, to zawsze sie ktos znajdzie i tyle mi wystarczy ,do szczescia.Stare panny nie sa skazane na wycie w koldre i poduszke nikt im nie zabroni wychodzic z domu do ludzi.

Gość 123autorka123
ale ja na razie mam chłopaka, ale i tak codziennie śni mi się że zostaje starą panną

Gość gość
To że ktoś jest przysłowiową starą panną to nie znaczy że z nikim się nie spotyka. Mi papierek i gromadka dzieci nie jest potrzebna do szczęścia. Mając faceta nie zakładam że będę z nim do końca życia. Nie chce mi się potem biegać po sądach i błagać o rozwód. Tak samo jak chce sobie wyjechać na drugi koniec świata to nie musze kombinować z mężem i dziećmi - chce to to robie. :) Pewnie zaraz się rzucicie że zostanę sama na starość, no i co z tego zawsze można sobie wynająć opiekunke a i takie coś jak znajomi też istnieje. Zresztą wtedy to i tak już bliżej niż dalej więc co to za różnica :D

Gość gość
Ja nawet nie znam dziewczyny, której nikt by nie chciał. zawsze jakiś tam adorator się nawijał. xxx Ja chyba też, chyba, że jakaś mi akurat z głowy wyleciała :P

Gość 123autorka123
nie rozumiem tych, które tutaj piszą że są starymi pannami z wyboru, ze rodzina im do szczęścia nie jest potrzebna. wszyscy i tak jak to czytają, dobrze wiedzą że jest na odwrót. a prawda jest taka, że dopóki sie same przed sobą nie przyznacie to nic nie zmienicie. CUT THIS BULLS**T

Gość gość
Przecież wiele starych panien było w przeszłości w związku, czy tam w związkach, ale nie wyszło. Powodów może być wiele. Potem może nie szukały nikogo, albo nie mogły trafić na kogoś odpowiedniego dla siebie i tak już zostało. Nie każdy ma tyle szczęścia w życiu, że wszystko się układa. Zobacz ile jest nieudanych małżeństw. Ile rozwodów. Część osób ma szczęście, a pozostali, to już niekoniecznie.

Gość gość
no przecież o tym wiem, napisałam że wspólczuje :d

Gość gość
Lubię czytać takie tematy, jak ludzie mogą być wredni i wyzywać anonimowo obcych sobie ludzi tylko dlatego że są sami. :)

Gość gość
Ale kuźwa jesteście kozaki anonimowo.

Gość 123autorka123
ta jasne, ja najgorsza bo tylko zwróciłam uwage ;p a jak stare panny od razu sie z jadem rzuciły to wszystko gra gitara xd żałosne ;d

Gość gość
Autorko wiesz co jest najlepsze? Że to że ktoś nie chce mieć rodziny to jego wybór bo każdy z nas jest różny a tobie ciężko to zaakceptować, musisz być z małej zacofanej dziury że myślisz że każda baba potrzebuje faceta

Gość 123autorka123
no dawajcie, wylejcie swoje nieszczęście jeszcze bardziej na mnie :D przyjmę to na cydzki

Gość gość
Lepiej być starą panną moim zdaniem, niż męczyć się z kimś na siłę, udawać małżeństwo. Potem wykręcać się bólem głowy. Zresztą co kto lubi. Uważam, że trzeba się dobrać z tą drugą osobą. Wtedy jest szansa na dobre małżeństwo, bo tylko takie mnie interesuje, a nie małżeństwo w ogóle.

Gość gość
a jak przyjmujesz ciśnienie ze strony rodziny??