Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna miec jedynaka i byc zmeczonym ? Glupota

Polecane posty

Gość gość

Moja kolezanka ma jedynaka i narzeka na zmeczenie. Haha ciekawe czym taka kobieta moze byc zmeczona. Ja mam trojke to mam prawo do zmęczenia jak i do narzekania. Ale taka matka jedynaka co praktycznie nic nie robi ?? Smiech na sali :D

Gość gość
masz trójkę i masz jeszcze siłę tu siedzieć? idź spać już kobieto.

Gość gość
Tak mam sile i jeszcze bede miala sile na seks z mezem ;)

Gość gość
Będziecie robić czwarte? Brawoooo!

Gość gość
Autorko znowu przycpalas za mocno?

Gość gość
to będzie kolejne pińcet plus.

Gość gość
może idiotko ona pracuje w przeciwieństwie do ciebie :O poza tym każdy ma inną wydolność organizmu, ale na wysnucie takich wniosków trzeba chociaż odrobiny inteligencji, a autorka zatrzymała się na pozomie ameby

Gość gośćlaluna
Mozna byc zmeczonym,niektore pracuja zawodowo oprocz wychowywania jedynaka,ja mam autystyczne dziecko tylko mamy takich dzieci rozumieja uzasadnione zmeczenie,nie jestes sprawiedliwa ani nic nie rozumiesz,nie jestes kims od oceniania czy ktos jest zmeczony,czy nie jest,jedno dziecko kocha sie za troje,a troje za jedno,tak samo dokladnie,daj sobie spokoj z takimi glupotami,bo ja odpoczywam,wychowanie czlowieka to praca do konca zycia na pelen etat,a co robisz z mezem to bynajmniej mnie nie obchodzi

Gość gość
Zgadzam sie, najwiecej narzekaja te co maja jedynakpw haahahahHhH

Gość gość
Ja mam jedna córkę. I tak jestem zmęczona ale nie corka. Do pracy w piatek wyszłam o 6.50 wróciłam o 17.40 takie mam zapotrzebowanie na dziale a rydunki w programach same sie nie zrobią. Posiedzicie 10 godzin projektując na laptopie to tez będziecie mogly byc zmeczone. Marze o drugim dziecku i posiedzeniu w domu. Nigdy nie bylam zmęczona corka. Karmilam piersią chodziłam na spacery mala ladnie spala zawsze posprzątane ugotowane.. Teraz inna bajka. Dodatkowo mam do pracy 20km. Troche dużo spędzam w samochodzie. Czasem jestem zmęczona jak choruje ija i mala ale nigdy nie wzięłam l4 na siebie.