Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obywatelki i obywatele

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co mam wam powiedziec. naprawde nie wiem. chyba wam nic nie powiem

Gość gość
tzn może tylko ttyle żebyście sie nie dali na siebie napuszczac. komuniści w niebieskich mundurach na komunistów w kominiarkach róznej proweniencji i odwrotnie. powiem wam czego sie powinniście domyślić. jesteście na siebie szczuci. nikt z was nie skorzysta na tej awanturze

Gość gość
nie chce mi sie wam tłumaczyć barany jakimi debilami jesteście bo to niewykonalne. widze jak to sie zaognia, nieistniejące strony nieistniejącego sporu wszedzie dopatrują sie swoich wrogów. ale co ja kooorfa poradze jak jeseście debilami? jesteście kooorfa skazani na komune

Gość gość
nie będzie żadnego przewrotu na lepsze nie będzie żadnej obrony status quo. tresuja was i warunkują żebyście odpowiednio reagowali na proste bodźce. idioci w mundurach dają sie wrabiać w role czarnej owcy drudzy idioci (chociaż usprawiedliwia ich to że często beprawnie poszkodowani) organizują sie przeciwko tej sprowokowanej odgórnie bezczelności i agresji i tyle. każdy jest na swoim miejscu. wcielili was do armii. wojna to najlepszy możliwy interes.

Gość gość
po internetach huają masońskie kooorfy z apelami wszelakimi. wykorzystają was jak zwykle. mnie też chcą wykorzystac. widze jak mnie wkooorfiają jak zbieraja haki jak odwołują sie co rusz do ludzkich odruchów. wykorzystają nawet o co najlepsze w ludziach przeciwko nim. to wszysttko jest pod kontrolą. niestety nie waszą. i nie moją.

Gość gość
nawet jak sie na nich wkoorfiam to jest im na ręke. animatorzy. tylko że ja kooorfa nie mam zamiaru byc animowany. koorfa łeb mnie boli. jest tu kto czy sie obrzucacie kamieniami na ulicach? no i po c***j? nie dajcie sie omotać.

Gość gość
jak wy sie pierzeta to oni są bezpieczni już nie mówiąc o innych korzyściach. ci co sie nie piorą też w sumie zajeli już stanowisko. tu trzeba zajebac ale królowa roju. jak sie bedziecie hadrać z nadzorcami niewolników to wszystko jest w jak najlepszym dla niej porządku bo to znaczy że jesteście robotnicami. ogólnie tak patrze i nie wiere co można z ludźmi zrobić.

Gość gość
ja wiem że to ciężko bo na określone stanowiska wybieraja ludzi bynajmniej nie z powodu zalet. nie popuszczą doprowadzą cie do wrzenia, zaczniesz sie łączyć i organizowac, chadzać na pikiety i wiece, noić sztandary na tym polega komuna a nie na tym co na nich jest nabazgrolone

Gość gość
chyba bede musiał sam gadzine wytropic i zadeptać tyle że sie w tym czasie ciężar zarządzania rojem przeniesze akura tam ską przyszedłem. dlatego se na nią poczekam tu gdzie jestem

Gość gość
tak ja wypiertole w odwłok ze bedzie mogła rodzic geniuszy bo obecnie chyba troche niedopieszczona jest wiecie ciasna tzipka wąska miednica a efekty możecie podziwiać w lustrze

Gość gość
jak z nią skończe to na świat będą przychodziły tylko jednostki wybitne:) zrobie z kooorfy królową królowych

Gość gość
w sumie to nawet was do niczego nie namawiam. jako takiej świadomości sytuacji też nie zawdzięczam swojej domyslności i przenikliwości. chociaz kusi mnie żeby tak myślec. chociaż myślenie nie jest tym czym sie wydaje byc. niby tam sie kręcą jakieś trybyki ale to co w nie wpada to już inna kwestia. nawet wiem, ze okreslone byty bo nie chce mówić wprost że dooopy wołowe dokładnie sie wczytują w to co pisze czy aby pisze dokładnie to co podyktowali. druga opcja jest taka, że ja mam tak myślec. w sumie to bez róznicy. podejrzewam, że tak naprawdę nie mamy wspólnego jezyka, konfliktu intereseów ani wspólnych interesów. nie wiem czemu to tak wygląda jak wygląda. podejrzewam że to iluzja służąca oszukaniu jeszcze kogoś innego. bywa. niestety ja w tym udziału brać nie będe. nie podejme żadnych działań bez dostatecznej ilości informacji nie ze mną e numery. może i jestem ślepy jak my wszyscy zresztą ale niestety nie jestem w stanie ocenić potencjalnych skutków a kupic sie mnie nie da w syuacji kiedy nie wiem co ma wartosć ze względu na okoliczności. bujajta sie

Gość gość
tak patrze na frajerów establishentu i sie zastanawiam jakim trzeba być kretynem żeby uważać że sie nim nie jest. w zyciu nie chce być do niczego wybrany ani predystynowany. jak mówiłem nikt zatrudni u siebie swojego prezesa. a ja poniżej prezesa wszystkiego czyli samego siebie sie nie poczuwam. i co wy na to? choc tu choć tam w kupie raźniej w ompani weselej. zwisa mi to umiera sie samotnie najczęsciej masowo. to co? nawinieta o co wam biega? czy ja mam wam to zacząć tłumaczyc?

Gość gość
zjem se jajko na surowo może z salmonellą da sie dogadac. mam ostatnie. wpiertole ze skorkupka a w poniedziałek zrobie se usg i mi stwierdzą guza na pancerzu

Gość gość
apropo guza: wypuście chłopaka. zrobicie coś dla mnie ja coś zrobie dla was. skończta z tym zdalnym sterowaniem bo wam sie kiedy nałożą zakresy telepatyczne na siebie i bedzieta se sami czytać w myślach

Gość gość
a jak nie to sie piertolta sami. szczam na wasza łaske i zaszczyt jakim mnie kopneliśta. niewygodnie mi z tym.

Gość gość
cos wam wytłumacze. jak sie tak bedziecie skupiali na kontroli telepati telekinezie podladaniu co kto ma pod ubraniem i tkaniem gobelinów w czterech wymiarach to sie zapomnicie wysrać i sie posrata pod siebie..

Gość gość
to zakłóci równowage. wasze stu kilowe łyse banie stracą balast i sie z nich zrobi foremki do robienia dołków w kale

Gość gość
osobiście uważam zresztą, że wyłącznie po to je macie ale oczywiście możecie mieć inne zdanie najpewniej jedyne słuszne. ograniczanie punktów widzenia to też sposób na to żeby zawsze mieć jedyny słuszny punkt widzenia. nie wiem czemu uważacie że macie jakiś kooorfa bardziej wyrafinowany software jesteście prymitywni. nawet ja nie jestem taki prymitywny jak wy. moge spłodzic cały świat a wy kooorfa co możecie? znizczyc go? nawet na własność go nie umiecie sobie wziąć. napiertalata tymi swoimi rentgenami jak jakies przychlasty laarkami na rave party albo wyznawcy szatana zapalniczkami na koncertach innych wyznawców satana. jesteście więźniami formy. a jak nie macie formy to jesteście więźniami samych siebie. co wam pozostaje? chlupajta dyńkami w kompost bo i tak tam skończycie

Gość gość
rozumiec nie rozumiec... a co tu jest do rozumienia? że trzeba ograniczyć rozumienie innym? o co ta gra. żyły wam wyskoczyły na czołach gały wyszły na wierzch ...a wiecie czemu? bo żyjecie w próżni

Gość gość
w dodatku uważacie że nawijam do was bo sie czuje samotny czy coś. albo i ak nie uważacie. ale za to macie oewność ze zrobie to co chcecie. a czego wy możecie chcieć? pociskajta se nawzajem off na obudowie bo sami pewnie nie siegacie sobie do wyłączników, sciagnijcie sztany i sobie ulżyjcie wreszcie. bez obrazy ale mnie wasza inteligencja jakos nie szokuje. staliście sie przewidywalni. sami sie przewidzieliście. a ja widze co przewidzieliście i stwierdam, że to było do przewidzenia. szału ni ma lansowac to sie możecie sami rzed sobą co najwyżej

Gość gość
i to by było na tyle chyba ze który chce z dynki na dobranoc:D