Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czemu ty nazywasz mnie wiejskim głupkiem przecież

Polecane posty

Gość gość

40 procent Polaków mieszka na wsi ty pisząc do mnie ze jestem wiejskim głupkiem kategoryzujesz ludzi na lepszych z miasta i gorszych ze wsi a prawda jest taka że gdyby nie taki "prymitywny" wieśniak to byś z głodu w mieście zdechł głupku ps i o co ci chodzi dlaczego jestem głupkiem co? Podaj mi powody jak ty możesz pisać że jestem głupkiem skoro ty goofno o mnie wiesz i mnie kompletnie nie Znasz i nic o mnie nie wiesz co tylko dlatego że piszę o Opolu i Namysłowie nazywasz mnie głupkiem tylko dlatego że ty nigdy nie będąc w tych Miastach piszesz ze to dziury i zadoopia a ja jako że ma inne zdanie i się z twoim chorym zdaniem nie zgadzam jestem niby głupkiem tak? Nie rozumiesz ze nie każdy ma obowiązek się z tobą zgadzać wg ciebie każdy co się z tobą nie zgadza i myśli inaczej niż ty to skończony idiota tak? Nie rozumiem co ty masz za rozumowanie w tym łbie spójrz lepiej na siebie i to że piszę do ciebie że piszę z jedną osobą a ty się ubierasz że nie piszę z jedną osobą to wg ciebie jestem idiotą tak wg ciebie powinienem być jasnowidzem i dokładnie wiedzieć kto ze mną pisze tak inaczej to jestem idiotą tak? Przecież ja nie wiem kto pisze ze mną po drugiej stronie a ty mnie za idiote masz a czy ty jesteś na sto procent pewny że na pewno piszesz ze mną a nie z jakimś podszywem?no zastanów się...

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Sam sobie ocen może to ty jesteś kretynem co? I również wg ciebie fakt że lecze się z depresji to wg ciebie jestem upośledzony i jestem czubem tak? Zrozum że osoby z depresją nie są czubami bo nie stwarzają zagrożenia dla osób trzecich ps lepiej poczytaj w Google o depresji a nie pisz bzdur ps co jesteś psychiatrą że Nazywasz mnie czubem? Ps psychiatra takich zwrotów nie używa

Gość gość
I wg ciebie to że ja piszę że jesteś bezrobotnym mitomanem To wg ciebie jestem upośledzony tak? Ty całymi dniami i nocami piszesz ze mną i sam dajesz mi powody bym myślał że jesteś bezrobotny bo cały dzień codziennie piszesz ze mną to że piszesz że nie piszę z jedną osobą i że ty pracujesz a ja twierdzę inaczej to znaczy że jestem głupkiem tak? Zrozum że nie jestem jasnowidzem i w internecie każdy może być kim Chce i może napisać to co chce i to nie musi być prawda co gdyby ktoś mi napisał że go ufo porwało też miałbym uwierzyć? Ps jaką mam pewność że ty prawdę piszesz ze masz fajny dom i dobra prace itd a możesz nawet być bezrobotny piszący z kafejki internetowej czy korzystający z Wi-Fi w McDonald's więc jaką mam pewność czy ty prawie piszesz?

Gość gość
Up

Gość gość
Odnieś się do tych moich powyższych wpisów

Gość gość
Up

Gość gość
No czemu cie nie ma nie będę zakładać innego tematu i pisać jednego i tego samego tu na najwyższych komentarzach ci Napisałem i poczytaj i odnieś się do tego głupku

Gość gość
Up