Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaplacilam za duzo, zly paragon

Polecane posty

Gość gość

Bylam wczoraj w rossmanie kazano mi zaplacic prawie 200 zlotych wiec zdziwiona zaplacilam bo kosmetyki bralam drogie to pomyslalam, ze sie nazbieralo... wracam do domu patrze na paragon bo wzielam i licze produkty sumuje i mi wychodzi niecale 100 zlotych a na paragonie jak byk prawie 200 ceny produktow zsumowane nie daly sumy na paragonie. Zamierzam pojsc i rzadac zwrotu i mam pytanie czy mial ktos podobna sytuacje? Moze oni tak czesciej robia ...

Gość gość
Uppp

Gość gość
Help

Gość gość
Nie i pierwsze co słysze żeby paragon był źle zsumowany, przeciez komputer zlicza a nie ręcznie. No ale jeśli jest tak jak piszesz, że pozycje dają 100zł, a suma 200zł, to oczywiście że musza ci zwrócić róznice

Gość gość
Czytnik kodów paskowych, to ty babski ułomie masz zamontowany w nosie, czy w c***e ? Bo bez czytnika, nie możesz poprawnie sczytać cen z samych produktów :P.

Gość yuyu
Jakis chory umysł produkuje coraz to nowe prowokacje, a wy się ciagle na to lapiecie :D Chora baba spedza na kafe 24 h/dobe i produkuje prowo za prowem, o tesciowych, mezach, sklepowych, kosmetyczkach... a wy durne pały jej odpisujecie :D ale z tym paragonem staruszko to przegiełaś :D

Gość gość
yuyuy sam jesteś durna pała skoro się produkujesz i tyle odpisujesz w tematach prowo HAHAHA

Gość miła jak zawsze
No na wiekszych zakupach dać sie wykiwać na 10zł to ok zrozumiem ale na ponad 100 gdzie sam produkt był wart mniej niż owa pomyłkaj? A no tak kilka drogich kosmetyków to prawie 100zł ;)