Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który mi sie podobał jest dla mnie chamski. Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość
Jak widać niektóre kobiety wręcz uwielbiają być tłamszone, poniżane, obrażane, im gorzej tym lepiej bo ich "miłość" silniejsza. Nigdy tego fenomenu nie zrozumiem, człowiek wyposażony w mózg i logicznie myślący (na ogół jest to mężczyzna) unika w swoim otoczeniu ludzi którzy są dla niego chamscy i niemili... ale nie kobieta!

Gość gość
Znam takie przypadki, wyjaśnię Ci to krótko. Facet ma pewnie ogromne kompleksy i znalazł sobie w Tobie ofiarę żeby się dowartościować. Piszesz ze jesteś dla niego neutralna i ze nie okazywałas mu nadmiernej fascynacji i to go wkurza i dlatego Cię poniza i wyśmiewa. Widocznie przyzwyczaił się ze laski ślina się na jego widok a Ty jesteś inna. Dobrze Ci radze trzymaj się od niego z daleka, bo jeśli się do niego bliżej zblirzysz na poczatku będzie miły a potem znowu będzie nieprzyjemny. Takie zachowanie przejawia człowiek , który ma problem z oceną własnej wartości.

Gość abe18rafa
gdy jakiś miły facet tylko nieśmiały szuka dziewczyny to one nie zwracają na niego uwagi ale często idą za tymi którzy je zranią prędzej czy później.

Gość gość
i dlatego ją wyzywa X On mnie nie wyzywa. Ani nawet nie krzyczy, TYLKO okazuje swoją niechęć w dobitny sposób. Ale w granicach normy. Wpadł mi w oko zanim okazało sie jaki ma stosunek do mnie. Nie nazwałam też nigdy tego miłoscią, bez przesady. A kontakt mamy bo to praca. Być może go drażni że jestem zbyt neutralna. Bo mam tendencje do przeginania w drugą stronę , ze stresu, żeby nic nie okazać. Ale po takim zimnym prysznicu z jego strony tym bardziej nic nie okażę. Ostatnio zresztą mnie zlewa. Czasem okaże niezadowolenie.

Gość gość
Prawdopodobnie taka jest jego natura i nie będzie się z Tobą pieścił w obawie, że Cię czymś urazi. Olać go. Nie wierzę, że opryskliwy jest tylko wobec Ciebie, na bank innych ludzi też tak traktuje.

Gość gość
może zauroczona kobieta sie zachowuje jak debilka..

Gość Anna5360
Ale jest chamski tylko dla ciebie czy dla innych też jest,,chamski,,??????????

Gość gość
Zaglada tu jeszcze autorka?

Gość gość
A co się stało?