Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, co lubicie w lozku? Szukam inspiracji do zabaw z mezem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Mam wysokie libido i mnostwo pomyslow. Lubie dominacje, oral, reka, miedzy piersi, przebieranki, odgrywanie rol, wzajemne robienie sobie dobrze czy tam patrzenie na siebie nawzajem, jak to robimy. Moj maz jest bardzo zadowolony, ale chcialabym go czyms dodatkowym zaskoczyc i szukam inspiracji ;) Macie jakies dodatkowe pomysly? Moze macie jakies ulubione techniki? Anal odpada. Ja nie lubie, a meza do wsadzenia mi w pupe nie ciagnie. Dziekuje z gory za opinie i odpowiedzi :) Wypowiedzi pan, ktorych partnerzy maja swoje ulubione rzeczy w lozku, sa rowniez mile widziane :)

Gość gość
ja lubię bicie kobiety pasem po tyłku, sine pręgi, rozmazany płaczem makijaż, błaganie o litość i zwracanie się do mnie per "Panie":) nie wiem, czy dasz radę

Gość gość
Broken, a wysylaj sobie :) Zamiast pisania glupot, moze dodalabys cos ciekawego albo sama sie zainspirowala :)

Gość gość
21:39. Wszystko fajnie, tylko sek w tym, ze to ja jestem dominujaca :) Z moim charakterem na bycie pasywna czy poddana sie nie nadaje, wierz mi. No chyba, ze mam dzien, w ktorym to ja spelniam zyczenia i przynajmniej staram sie byc w jakims stopniu ulegla ;) Tak czy inaczej zazwyczaj ostatnie zdanie nalezy do mnie :)

Gość gość
Siadanie cipka na twarzy, próbowaliście?

Gość gość
21:49. Wszystko fajnie, ale każda kobieta była dominująca i tylko trochę uległa przed wejściem do mojej sypialni, spróbuj to się przekonasz, gdzie leżą Twoje głębokie pokłady uległości:)

Gość gość
Leżenie na plecach a ona wchodzi na mnie i mnie gwałci.Swoimi wargami ociera mi członka drażniąc łechtaczkę aż z podniecenia wpada w szał.W galopie jazdy zaczyna się ślinić a w końcowej fazie przewracam ją i wkładam do środka i jadę dalej tzw.bonanza. Albo podwiązać sobie w zwodzie żemykiem pod jądrami i jechać do oporu bez wytrysku czyli bedzie sztywny cały czas. Powodzenia

Gość gość
Taka żona to skarb

Gość gość
Tu autorka. Probowalismy z siadaniem :) Podwiazywania nie. Dzieki za sugestie, a Ty Broken marsz do dobrego psychologa, bo najwyrazniej masz problemy ze soba i jestes nudna :) "Taka zona to skarb". Dziekuje za komplement :)

Gość gość
pokaz cycki zoneczko;-)

Gość gość
lubie wkladać butelke z szampana w pipke a ona steka z rozkoszy ,chyba tez lubi:-D

Gość gość
tylko tempa dzida pyta innych fiutów co zrobić swojemu

Gość gość
Pochwalić się chciała po prostu.

Gość gość
wsadz pitola między drzwi i wal go laczkiem.... uczucie niesamowite... a sobie- gorący pręt...