Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na wylocie

Polecane posty

Gość gość

z tego życia, nic mnie już tu nie trzyma. Wkrótce zrobię sobie eutanazję. Zanim to jednak nastąpi, życzę raka z przerzutami wam wszystkim, którzy mnie prześladowaliście i waszym dzieciom. Wiecie doskonale, że nie mam nic na sumieniu. Niech moja krzywda spadnie na wasze głowy i zniszczy wam życie tak jak wy mnie.

Gość gość
nie wiem, kim jesteś, ani do kogo piszesz, ale nie tędy droga. Rzucanie klątw na zasadzie: niech ktoś zapłaci na mój ból, niech poczuje to, co ja, to tylko objaw bezsilności i niepanowania nad sobą i swoim życiem. Od ludzi, którzy bezinteresownie ranią, a nie mamy wobec nich zobowiązań, trzeba się odciąć, a potem zbudować swoje życie i poczucie wartości.

Gość gość
ja też mam ciężko, ale staram się zmieniać na lepsze jak mogę wszystko w moim życiu, Tobie też się uda, nie poddawaj się, nie przejmuj się innymi

Gość gość
Dokładnie, jestem bezsilna a odciąć sie nie mogę. Udław się swoimi bezmyslnymi radami.

Gość gość
00:32 dziękuję, ale nie mam już motywacji do dalszej walki ani do życia.

Gość gość
To ja ci udzielę lekcji panowania nad językiem. Siejesz zło, nie zbierzesz dobra. Nie chcesz rozmawiać z pozytywną i życzliwą osobą, siedź tu i czekaj na kogoś, kogo przyciągnie twój jad.

Gość gość
W d. mam twoje lekcje zły i zarozumiały człowieku, nie ma w tobie żadnego dobra a na twoją pychę leję ciepłym moczem.

Gość gość
00:36 jesteś życzliwy jak donos do KC PZPR.

Gość gość
A co do poczucia wartości pozostaje ono na tym samym poziomie, bo dlaczego banda bezwartościowych świń miałaby mi je odebrać? Byłam już pomawiana o najgorsze rzeczy a jednak sie nie dałam, nie mogę jednak stawic czoła fizycznej przemocy bo jestem słabsza i nie należę do tej legalnej mafii, więc wybieram samobójstwo.

Gość gość
A klątwę podtrzymuję - niech wam zniszczy życie za zło jakie mi wyrządzacie.

Gość gość
Nie pomijając rzecz jasna waszych dzieci. Obyście patrzyli jak się męczą prześladowane tak jak ja przez was. I niech też zostaną doprowadzone do samobójstwa. PRZEKLINAM JE.

Gość HusariaChrystusa
Nic ci nie dadzą przekleństwa.

Gość gość
Poczułaś się winna, co? Przekleństwo osoby pokrzywdzonej i bezbronnej ma wielką moc.

Gość gość
Dzisiaj byle psychol wyciera sobie gębę Chrystusem i udaje jego husarię.