Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam bękę jak Polki mówią, że mają latynoski typ urody :D

Polecane posty

Gość gość

Solarium to nie wszystko [cześć]

Gość gość
A kto w tych czasach na solarium chodzi,chyba glowa Cię boli.Jak masz ciemniejszej karnacji rodziców, z ciemnymi oczami i włosami,o egzotycznej urodzie,to jaka masz być? Pewnie Białoskóra z niebieskimi oczami :D:D zal mi cie.

Gość gość
widzialyście Latynoski? :D wyglądacie co najwyżej jak Bułgarki lub Chorwatki

Gość gość
no to co ja mam zrobić skoro taki mam ? oliwkowa cera ,duże oczy ,włosy ciemnoblond,duży zad i cycek.

Gość gość
Co druga Polka ma nadwagę i kałmuckie rysy twarzy. W środku okrągłego ryja ucho zamiast nosa. Typowa Polska uroda.

Gość gość
Mnie też sie to nie podoba... to tak jakby latynoska przerabiala sie na słowiankę. Polka zwykle ma albo urode slowianska (czyli ciemny blond, jasny szatyn, zielone albo niebieskie oczy), albo europejski czyli srednia karnacja, ciemniejsze wlosy, oczy brazowe, ale raczej wsrod Polek nie wystepuja kruczoczarne naturalne wlosy i sniada karnacja

Gość gość
co druga polka jest wychudzona i ma anorektyczną budowę ciała

Gość gość
zreszta inne mamy tez rysy twarzy. nie da sie calkiem zmienic ot tak. Slowianski typ urody tez jest piekny, popatrzcie na rosjanki czy ukrainki, wiele z nich jest pieknych, a nie sa latynoskami

Gość gość
Polki maja kruczoczarne włosy jak sobie yebna farbę :D

Gość gość
Co Ty pier##lisz, mam kolezanke z czarnymi oczami ciemną skóra i czarnymi włosami i to jest polka , dużo jest ciemnych Polaków , ps ciemna uroda jest brzydka a latynoski szpetne

Gość gość
polki mają typ urody słowiański czyli pszenno buraczany i z domieszką semicką.W skrócie przypominają albo świnie albo myszy.

Gość gość
20:17 Czyzbys obracal sie w towarzystwie swin knurze,ze masz tak doskonale obserwacje?No tak,zadna cie nie chce to chociaz swinie i myszy potowarzysza ci.

Gość gość
Mało dziewczyn w swoim życiu widzieliście, w mojej miejscowości jest pełno cirmniejszych dziewczyn,mają brąz oczy i ciemne dlugie włosy, szczupłe, wysokie,nie wyglądają jak półki,a jednak!

Gość gość
Co najwyżej Polki mają żydowski typ urody, bo Żydzi zmieszani byli ze społeczeństwem polskim od setek lat. Ale jednak Żydówki są piękniejsze.

Gość gość
Najbrzydsze to jasnej karnacji niebiesko okie ciemno blondynki,czy może koloru mysiego,bo to jakieś gowno na głowie jest,siano i nic więcej.

Gość gość
20:24 Zydowki piekniejsze z tymi garbatymi nochalami???

Gość gość
Jeżeli już to ukrainki maja dużo więcej semickiej krwi ;) Polacy nie mają żydowskiej krwi debilu prawie wcale

Gość gość
wy często lubicie mówić że w Niemczech i Holandii sa krowy i konie zamiast kobiet to ja mogę z pelną szczerością stwierdzić że w Polsce są świnie zamiast kobiet .To nie jest uroda kròwki czy konia ale za to świnki czy myszy ze wszystkimi wadami i zaletami.Słowianki przypominają mi świnki.

Gość gość
Napisała blondynka której żal d**e sciska jak widzi piękność egzotyczną..kup sobie soczewki jak tak Cię boli,też będziesz mieć ciemne oczy

Gość gość
Skończ już prawiku desperacie , nie każdy musi wiedzieć że jesteś niedorozwiniety

Gość gość
Słowianki to szczury

Gość gość
Ja mam duże szare oczy i misie blond włoski a mimo to mam adoratorow nie tylko w Polsce ;) a Ty sobie wmawiają dalej i faflun się to nawet nie tyle żałosne co śmieszne

Gość gość
a czy ja napisalem że to źle?chodziło mi o typ urody generalnie i mimo że słowiańskiego jest najwięcej to niektóre polki wygladają germansko niektore semicko/poludniowo niektóre azjatycko.A że świnki?Nie wszystkie wyglądają tak samo.Są ladne świnki i brzydkie lochy.

Gość gość
i zależy co określacie latynoską urodą?To na jeszcze sens jesli chodzi o hiszpanki ale jesli chodzi o ameryke poludniową to są tam wszystkie rasy - potomkowie Hiszpanów i innych Europejczyków,zroznicowani Indianie,Murzyni,metysi,mulaci itd nie ma jedego typu latynoskiego.I nie kazda latynoska musi być ciemna.

Gość gość
Właśnie latynoskami bywają murzynki lub potomkinie niemieckich nazistów ktorzy uciekli do Brazylii

Gość gość
20:26 Typ latynoski to nie tylko ciemne oczy głąbie :D rysy twarzy, naturalnie ciemna skóra, brwi, rzęsy, piczka :D odpowiednio duży zad jak JLo a nie polska fit eko niunia robiąca ćwiczenia na doope

Gość gość
Latynoski mają też usta większe :)

Gość gość
Moja przyjaciółka ma korzenie rosyjskie a wygląda jak Rumunka.Naturalnie.Czarne oczy,prawie czarne włosy i ciemna karnacja.

Gość gość
16:15 Dużo osób ma korzenie ukrańsko - rumuńskie ....