Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracam og ginekologa i cały czas płacze nie dam sobie rady z tym mąż odejdzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży z ...synem...mam ochotę spaść po schodach na brzuch, miała być córka, łkam i ryczę bez przerwy...Nie chce syna.

To widać wielka miłość jest u was skoro płeć dziecka ma decydować o być albo nie być razem .To chore

Gość gość
Nie dziwie ci sie. Lekko nie bedzie. Tez mam syna. I mam dosc gowniaka..ciagle drze morde, bawi sie autami, pilka. Wolałabym corke ale boje sie probowac, bo jakby byl drugi chlopak to chyba bym seppuku popelnila.

Gość gość
Ja p*****le,skonczcie z tymi zalosnymi tematami o synach!Sa kobiety,ktore w ogole nie moga miec dzieci choc bardzo tego pragna,albo poronily a tu jakas idiotka jaja sobie robi zakladajac tematy o synach.I zeby bylo jasne,mam dwoje dzieci (akurat dwoch synkow),ale nie przeginajcie paly bo moze autorke tematu dopasc w koncu prawdziwe nieszczescie.

Gość gość
taaaa

Gość gość
Moja kuzynka poronila w 10 tygodniu,bardzo to przezyla z mezem bo oboje naprawde dlugo starali sie o dziecko,a tu jakas idiotka zaklada bez przerwy idiotyczne tematy o synach.Ciekawe co powiedzialaby,gdyby tak samo poronila albo co gorsza urodzila martwe dziecko.

Gość gość
Wiesz bredzisz. Facet albo chce bardzo syna albo płeć jest mu obojętna zupelenie. Jak sie urodzi to kocha nie ważne czy chlopiec czy dziewczynka ale chłopiec to dla nich jakby przedłużenie genów itd. Niegdy nie uwierzę, ze jakiś facet zostawił kobieta bo urodziła syna a nie córkę. Ale co za różnica jaka płeć. Byle tylko dziecko zdrowe było.

Gość gość
Znow to tematyczne prowo ! Rzyg rzyg.

Gość gość
Nie wiem na czym to polega, ale tylko na tym forum piszą takie idiotki jak autorka, nigdzie w sieci nie ma wysypu takiego skretynienia, chyba w końcu powinni zamknąc to forum, bo psychicznie chorzy upodobali sobie to miejsce.

Gość gość
Autorko zapomniałaś o zoraniu brzucha pazurami.twoje brednie i urojenia powtarzają sie juz aż do znudzenia.weź zmień leki bo te co bierzesz widac ze nie dzialaja

Gość gość
Zaraz klepnie ta co zawsze do gina i na porody chodzi z mężem,od lat to samo!

Gość gość
Jak nie debilne tematy o jedynakach,to jeszcze bardziej debilne o synach.

Gość gość
Lalkę sobie kup idiotko, gdzie ci dzieci rodzić. Nie mogę tego czytać, nie wierzę, że tak można myśleć. Dziecko to jest dziecko, obojętnie jakiej płci, to jest człowiek, który urośnie i będzie żył swoim życiem.