Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Ścianka

Polecane posty

Gość gość

Poradz mi prosze jakie studia miotam sie pomiedzy-Ratownik medyczny,Pielęgniarstwo.Doradzisz?Musze coś wybrac i zdecydować od tego zależy moja praca już teraz.

Gość gość
Chyba psychoterapia.......raczej Tobie jest potrzebna!

Gość gość
Dlaczego mnie obrażasz.?

Gość gość
Wymog w mojej pracy to podjęcie studiów,zresztą od lat noszę się z tym zamiarem.Przedmiot dodatkowy na maturze to biologia u mnie.

Gość gość
Zazdrość?

Gość gość
nie wiem co doradzić Ściance - jeden i drugi zawód humanitarny i raczej fajny , chociaż różny - jedna praca raczej stała i ustawiczny kontakt z chorymi ludżmi (co może być stresujące ze względu choćby na zgrzędliwość i upierdliwość niektórych pacjentów - tu trzeba mieć anielską cierpliwość , ale można także poznać ciekawych ludzi ) - druga - w ciągłym pogotowiu i w wyjazdach do następującej często na oczach śmierci , której można zapobiec , a czasami jest za póżno , albo coś się nie tak zrobiło , jak należy ...tu już raczej z pacjentem nie ma żywego kontaktu

Gość gość
Dzięki za pomoc.

Gość netoperekk
proszę bardzo Ścianko - ile mogę i coś mi się wydaje z jakichś tam raczej doświadczalnych żródeł od innych oraz własnych refleksji - tyle się coś tam postaram do czegoś odnieść :)