Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wierze ze mozna byc szczęsliwym w związku bez dziecka...

Polecane posty

Gość gość
Kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród.

Gość gość
gość dziś 19.18 a skąd jesteś? Bo ja też całe dnie siedzę sama X Jestem z Elbląga, a Ty?

Gość gość
Z Olsztyna trochę km jest. Pomyślałam że gdyby było to blisko to można by było się spotkać i pogadać

Gość gość
gość dziś Z Olsztyna trochę km jest. Pomyślałam że gdyby było to blisko to można by było się spotkać i pogadać X Mieszkamy w tym samym województwie, nie jest źle. Zawsze można pogadać przez internet, jakieś gadu gadu, email... zawsze byłoby raźniej ;)

Gość gość
A kto tutaj jest naprawde szczesliwy? W zyciu piekne sa tylko chwile. Idzcie juz spac i nie dolujcie sie, jutro tez jest dzien :)

Gość gość
Tutaj same przegrywy. Szczęśliwe kobiety nie marnują czasu na takie tematy.

Gość gość
Xxxxxxxxxkoniecxxxxxxxxxx

Gość gość
Szczęśliwe kobiety nie zakładają takich tematów ani nie wpiepszaja się do cudzego życia.

Gość gość
Hmm js przed urodzeniem dziecka bylam szczesliwa(34 lata pierwsze dziecko) I po urodzeniu tez bylam szczesliwa .podejrzewam ze gdybysmy nie zdecydowali sie to nie byloby dramatu :-) szczescie masz w glowie a nie,za przeproszrniem w d...

Gość gość
20.17 no dokładnie tylko ze podać tutaj e-mail albo GG to zabójstwo bo dostaniesz miliony wiadomości i nie będziesz wiedziała od kogo

Gość gość
gość dziś 20.17 no dokładnie tylko ze podać tutaj e-mail albo GG to zabójstwo bo dostaniesz miliony wiadomości i nie będziesz wiedziała od kogo X No to porażka w takim razie, bo nie można tu nikogo poznać na dłużej :( Wielka szkoda. Może jest jakiś sposób na obejście tego...

Gość gość
przeczytałam niedawno że jedna ma wypadającą macicę i robi w pieluchy seksu zero ,nie brzmiała na szczęśliwą,inna szarpnęla się na życie po porodzie pół roku,to już moja koloezanka,także dla każdego szczęście to co innego ,może pora to zrozumieć,bezdzietne nie interesują się dzietnymi i nie wmawiają im modelu na życie jako jednego słusznego ,więc wy tez się zajmijcie dziećmi a nie wmawianiem innym że tylko na was szczęśliwośc

Gość gość
hejtning na kogoś kto nie ma tego co np.masz ty autorko, jest agresją. Ja się nie rzucam na tych którzy mają samochód, że się nakradli to mają (ja nie mam) . Myślę że bezdzietnych też nie powinno się oceniać, moja koleżanka , chce mieć dziecko ale nie ma z kim, bo nie jest desperatką która każdemu włazi do łóżka , chce się naprawdę zakochać....nie wiesz . nie znasz sytuacji, nie oceniaj;) ps. sory że to piszę ale nawet największe k......z mojej klasy mają rodziny z całą gromadką, te co miały olej w głowie poszły na studia i trochę opóźniło im się szukanie ,łażenie po dyskotekach itp....

Gość gość
trzymam za autorkę kciuki i się modle żeby była w końcu szczęśliwa.od razu zmniejszy jej się ilość jadu.

Gość gość
to najwyższa pora uwierzyć,duża jesteś,to czas pogodzić się z otaczającą rzeczywistością i odmiennością .nie ma tak mała dziewczynko że twoja wizja szczęścia przeleje się na wszystkich bo masz taki kaprysik ,rozmnożyć się potrafiłaś a umysłowo dalej w dzunglii ,twój żal jest agresywny,czysta psychologia

Gość gość
22.59 bo tutaj to dużo ludzi wchodzi tylko po to by popisać. Kiedyś też fajna dziewczyna pisała z Gołdap bodajże też pisała że nie ma koleżanek i siedzi sama w domu. Tylko też trochę daleko z Olsztyna.

Gość gość
Po co piszecie z ta głupia pipa co temat założyła. Widać, że gdyby nie dzieci toby biedactwo nie wiedziało co ze sobą zrobić, umysłowa ciemnota. Dlaczego ty nie jeździsz bmka bo w wawie większość jeździ. Jak można być szczęśliwym bez bemki. Dlaczego jesteś brzydka jak wokół tyle pięknych kobiet. Jak można być szczęśliwą będąc brzydka. Dlaczego ty jesteś głupia. Jak można być szczęśliwa będąc głupią.

Gość gość
A co mnie obchodza inne malzenstwa ze maja dzieci i co z tego ze maja dzieci a pusty gar na piecu i dzieci sa glodne i tacy tez sa szczesliwi ,ze sie rozmnozyli?