Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia11

Sperma na palcach, wysoka temperatura, spóźniający się okres!!!

Polecane posty

Gość zosia11

Cześć dziewczyny. Mam problem, nie wiem, co o tym myśleć. Mam 20 lat i nieregularne miesiączki, od 27 do 38 (czasem nawet 43 dni). W lutym z powodu brania antybiotyku mój cykl miał 35 dni, 36 dostałam okres (10.02). Moja temperatura waha się z reguły między 33.6 - 39.9 (zaczęłam mierzyć ją od pierwszego dnia cyklu w lutym). Od 27 do 2 marca temperatura utrzymywała się na poziomie 37.0 po czym był skok w górę i następnego dnia gwałtowny spadek, czyli, że z moich obliczeń wynika iż owulacja miała miejsce 5-tego marca. 6-tego marca podniosła się do 36.9, 7-mego miała 36.9 i teraz wygląda tak: 8 marzec - 37.0 9 marzec - 36.9 10 marzec - 37.0 11 marzec - 37.1 12 marzec - 37.0 13 marzec - 37.05 14 marzec - 36.9 Czy to jest normalne? Czy temperatura po owulacji utrzymuje się na takim poziomie aż do dnia okresu? Okres powinnam dostać 12-tego marca, ale jak już wyżej pisałam mam nieregularne miesiączki. Z moim chłopakiem uprawialiśmy tylko petting 8.03 (seksu nigdy). Jeszcze jedno pytanie. Czy możliwe jest zapłodnienie, jeśli mężczyzna miał małą ilość spermy na dłoni, ale ją dokładnie wytarł, a potem jeszcze palce zostały, że tak powiem... "wylizane" i dopiero miały kontakt z pochwą? Wiem, że to głupie pytanie, ale na internecie pisze wiele różnych rzeczy i wolałam sama zapytać... Pomóżcie.

Gość gość
o matko