Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaasss26

Dzisiaj miałabym wypadek ...to bardzo dziwne .... Ktos mi wyjaśni? ??

Polecane posty

Gość Kasiaasss26

Ta sytuacja przydarzyła mi sie juz drugi raz w bardzo krotkim odstępie czasu a mianowicie dojeżdżać do stopu zatrzymuje sie aby ustapic pierwszeństwa patrze w dwie strony droga calkowice wolna a tu nagle z prawej strony gdy juz wiechalam na polowe jezdni pojawia sie samochod jak jakies widmo chociaz droga byla calkowicie pusta ... Co sie dzieje ? Czy to jakis martwy punkt ? Dlaczego nie widzialam tych pojazdow ? Wyjasnijcie mi prosze bo jak 3 raz zdarzy mi sie taka sytuacja to moze ze mnie nic nie zostac...

Gość gość
8upp

Gość gość
mam zmienić dostawcę zioła?

Gość gość
Pewnie auto wyskoczyło z bocznej ulicy równoległej do twojej. Doswiadczeni kierowcy jeżdżą jak błyskawice, niestety:-O

Gość gość
Hmm czyli nie ma zadnych martwych punktow w szybie ? Kurcze wiec dlaczego nie widziałam tych samochodow ? to nie sa zarty ... Jak tak komus wjade to na 100 zgine i mozliwe ze ten czlowiek co wjedzie w moj samochod

Gość Kasiaasss26
dodam że powinnam prowadzić w okularach, ale ich nie zakładam, bo nie spodobałabym sie mężczyznom

Gość gość
Nie wjeżdżalam na droge bez zadnych drog bocznych w obu przypadkach byl lekii zakret ... Patrze nic nie jedzie ruszam a tu nie wiadomo z kad z duza predkoscia jedzie samoch ..

Gość Kasiasss26
no i manicure tez jadąc muszę zrobić muszę być perfekcyjna gdy rano z przyjemnością zaczynam pracę w szefa gabinecie

Gość gość
Moze jakas wyjątkowo powolna jestes albo pod wpływem jakiś leków ?

Gość gość
No cóż chyba jedyny sposób to przed samym wjazdem na tę własciwą drogę MUSISZ popatrzeć przez przednią szybę( stanąć tak abyś mogła zobaczyć przez przednią szybę).Z martwego punktu ,jeżeli jedzie 130,140 a nie 50-siąt to nie masz szans ,zawsze będzie za póżno.

Gość gość
Jak możesz, to zmień trasę - np. na taką ze światłami. Albo módl sie do anioła stróża.

Gość gość
odmawiasz rozaniec?

Gość Kasiaasss26
trochę się boję jeździć więc przed ruszeniem pociągam łyk koniaku z piersiówki :)

Gość gość
omijaj to miejsce ,znajdz se łaatwiejsze;-)