Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek2017

Przestałem pasować do mojej dziewczyny, bo z szarej myszki wyrosła seksbomba...

Polecane posty

Gość Arek2017

Hej. Moja obecną dziewczynę poznałem jak miała 14 lat a ja 16. Po dwóch latach tuż po mojej 18-stece zaczęliśmy być parą. W wieku 16 lat Majka była po prostu ładną, sympatyczną dziewczyną, w sumie nie przykuwała uwagi. Rewolucja jej wyglądu zaczęła się przed 18-stką i trwa do dziś a ma 22 lata. Przez te 4 lata stała się kobietą i to jaką z wyglądu podobna do Megan Fox o pełniejszych kształtach. Koledzy z mojej pracy ją znają, czasami rzucą jakiś komentarz że jest super laską, jak to koledzy z pracy. Z początkiem roku zaczęła pracę w hotelu, zawsze ubiera się elegancko bo pracuje na recepcji, wysokie szpilki, obcisłe spodnie, szpilki, makijaż. Znalazła ją w hotelu jakaś kobieta tzw. łowca talentów i zaproponowała sesję do jakiegoś katalogu foto modelek, jak się nada. Oczywiście czytając to można by rzecz, mam szczęście, też tak myślałem, ale ostatnio przestałem tak myśleć, czuje się zagrożony że będzie chciała spróbować z kimś innym być albo pójść do łóżka (jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami). Rozmawiałem z nią o tym ale ciągle powtarza że jestem dla niej wszystkim i kończy temat, bo nie czuje sensu jego kontynuacji. A ja czuję że już do niej nie pasuje bo nie mam super pracy i wyglądu. Czuję coraz większą zazdrość i nie potrafię sobie z tym poradzić. Z tego powodu myślę aby się oświadczyć, ale z drugiej strony to chyba jakiś krok desperacki. Wolałbym za dziewczynę taką szarą myszkę jak poznałem i mieć spokój. :/

Gość d6b
Ja na twoim miejscu byłbym szczęśliwy i wniebowzięty takim ciachem przy boku i w łóżku, ale jeżeli masz kompleksy że jej nie dorównujesz to rzeczywiście trochę problem. Nic nie napisałeś o jej charakterze i ego, a to jest najważniejsze przecież. Czy patrzy na Ciebie z góry? Czy bywa bezczelna i arogancka ? Czy zaczyna traktować ludzi jak pionki ? Takie rzeczy czasem się zdarzają jak ktoś w krótkim czasie robi karierę albo coś ważnego zyskuje co daje mu przewagę nad innymi.

Gość gość
To zostaw ja i tyle i tak zdradzi bo super laski takie sa nie zaleznie od charakteru

Gość Arek2017
Ego bez zmian przez te wszystkie lata, jest OK, nie wywyższa się, w sumie pracy jakieś super nie ma, a ten foto modeling to nic pewnego. Charakter też bez zmian, może jest bardziej pewna siebie teraz niż 6 lat temu i bardziej towarzyska przez to. Zostawić ja... nie jestem w stanie, to by było chyba najgorsze rozwiązanie.

Gość nanaaa
Najlepiej zrób coś, żeby i ona miała powód do tego, żeby Cię docenić i spojrzeć na Ciebie "na nowo". Zadbaj o siebie bardziej niż do tej pory, np. zacznij ćwiczyć lub rozwiń jakąś pasję. Niech widzi, że masz swoje życie wtedy nadal będziesz dla niej łakomym kąskiem ;) Kobiety z reguły szybko tracą zainteresowanie mężczyznami, którzy na nich wiszą i niczym nie mogą ich zainteresować, wtedy uciekają ( w sumie to działa w dwie strony). Powodzenia i więcej wiary w siebie i Twoją dziewczynę :)

Gość gość
A ja Cie rozumiem. :)Super laska zawsze jest dobra zeby koledzy widzieli kogo masz. :)Ale na malzenstwo lepsza zwykla szara.

Gość gość
Megan ma wspaniale duze cycki:P

Gość gość
A dlaczego nie jestes w stanie jej zostawic ona nie jedyna na swiecie a w ciagu 56 lat uczucie zsczyna wygasac i jest tylko jakies przywiazanie sentyment nawet jesli nie zbrzydła przeszka Ci jej nowy look bo juz nie kcohasz jej tak uczucie zaczyna wygasac mysle ze czas rozejrzec sieza inną

Gość gość
6 lat *

Gość gośćmen
Z ego jest problem, ale Twoim autorze. Za małe. Skoro ona wciąż z Tobą jest to tylko się cieszyć, a Ty rozpaczasz. Jak będziesz tak w kółko rozkminiał wasze relacje to w końcu rozpieprzysz ten związek. Popracuj nad samooceną - skoro taka wystrzałowa dziewczyna chce z Tobą być, to musisz być świetnym gościem :) I tego się trzymaj.

Gość d6b
Jeżeli bardziej myślisz o swoim dyskomforcie i niedopasowaniu niż o jej kobiecych potrzebach to jej po prostu nie kochasz. Jesteś egoistą i nie masz tu czego ratować. Związek oparty na samym seksie + kumpelstwie to nic poważnego. Gdyby ci zależało to znalazłbyś jakąś rzecz która was obydwoje kręci na maxa i ją rozwijał i doskonalił. Jakieś szczegółowe plany na przyszłość, może sport albo fitness, oryginalne hobby, filmy , cokolwiek co was może zbliżyć emocjonalnie i uczuciowo. W jej oczach i we własnych urosłoby twoje ego i wzajemny szacunek. W przeciwnym razie twój egoizm zrobi z ciebie frajera który straci super ciacho i w 100% na to zasłużysz.

Gość gość
Dziecko jej zrób.