Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna szwagierka

Polecane posty

Gość gość

Siedzimy we 4. Mój mąż, jego brat z żoną i ja. Temat zszedł na teściową i jej chorobę. Powiedzmy, ze to mogę być jej ostatnie dni. Teściowa jak teściowa, w sumie ok kobieta. Czasem dziecka naszego czy ich przypilnowała, czasem coś pomogła i co najważniejsze nigdy w nic się nie wpierniczała, generalnie nie ma co narzekac na nią. Teściowa jest chora i faceci rozmawiają, ze to moze być koniec itd. Szwagierka strzela oczami po suficie i w końcu mówi, że ona już zbiera kasę na wieniec, ale zbiera i zbiera a ta umrzeć nie może i w sumie to nie ma jej czego zawdzięczac. mnie i męża zatkało. Wiem, ze szwagierka nie lubi teściówki. Ma prawo, ale to chyba nie upoważnia jej do takich słów - zwłaszcza przy jej synach, którzy matkę kochają i darzą szacunkiem. Jej "nie lubie"zwiększyło się jak teściowa odmówiła całodzienniej opieki nad ich dzieckiem, bo powiedziała e nie czuje się na siłach opiekować maluchem całymi dniami. Okolicznościowo oczywiście, ale nie dzień w dzień. Btw. Szwagier wysyczał tylko przez zęby, ze chyba jednak ma bo jej dobrze meża wychowała i że skoro tak nie jest to może czas pomyśleć o rozstaniu. A ta z tekstem, ze to przez mamusię ona musi 3/4 swojej wypłaty na nianie przeznaczyć. Na co szwagier, że chyba konto mają wspólne i po czym poznaje, ze to z jej części a nie jego i że chyba on nie do końca ma zawdzięczać co jej mamie, bo wychowała takiego chama. My w międzyczasie zebraliśmy się i wyszliśmy ale i tak wszystko słyszelismy

Gość gość
Przykre.

Gość gość
Nie dziwna tylko podła.