Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lidiaaa

Co się z nami nastolatkami dzieje ?

Polecane posty

Hejoo Mam taki problem dziwny taki, ale no po prostu muszę komuś sie z tego wygadać (teraz wypisać)... Chodzi o to, że większość 14- latków z mojej szkoły cały czas gada o... seksie?! O tych wszystkich pozycjach i w ogóle... Ja nie wiem co im odpiepsza, ale to jest irytujące...BARDZO !!! Osobiście uważam, że rozmowa dla beki i jaj o takich 'ostrych' tematach w takim wieku jest NIEODPOWIEDNIE, CHORE I DZIWNE ! Ja o tym nie gadam i staram się unikać tego tematu. To zaczęło się wraz z rozpoczęciem roku chłopacy zaczeli o tym gadać, obgadywali mnie i koleżankę z klaasy... Jej mówili ze jest deską, a że ja no na odwrót taka no normalna ? I ze zdaniem chłopaków o Kasi (tej mojej koleżance) się nie zgadzam, bo jest na prawdę ładna ! Teraz na praktycznie na każdej lekcji o nas mówią, obgadują nas... W naszej klasie jest takich dwóch 'zboczków'... Jest jeszcze przeciwna klasa... No i tam jest masakra. Na przerwie niektórzy z nich potrafią do mnie podejść i mnie obmacywać, czy całować... A potam jak koło nich przechodze to gadają o zamaczaniu ? ( wiem o co chodzi bo mnie wyuczyli ciągłym gadaniem o tym) Jestem w ich wieku no ale no prosze noooo !!!! Ile oni mają lat by o tym tak gadać Był też przyopadek ze jakaś Maja z innej miejscowośc***isała do chłopaków z naszej klasy że chce się z nimi ****ać -.- Ona jest w naszym wieku też... No i teraz wiem, że będziecie sobie myśleć, że też cały czas o tym gadam i robie to co oni oraz uważam się za świętą... No tak nie jest... Nie wiem co dalej pisać... Jakoś mi się odechciało :( Serdecznie pozdrawiam i dziękuję, że aż tu doczytałaś/eś...

Gość dfgjjdstuggwtuh
Współczuję. Mnie się też szkolna 'patologia' czepiała w podobny sposób, troche to ryje psychike. Trzymaj się i olewaj idiotow (albo walcz z tym, jeśli uważasz że to ma sens. Ja nie widziałam w szkole i nauczycielach szansy na pomoc, to było prawie 20 lat temu, a teraz to dopiero nauczyciele są bezsilni...)

Nie da się ich olewać !!! A nauczyciele też już sie tak na mnie dziwnie patrzą ... No WTF ?