Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje szanse na zdanie egzaminu NA STUDIACH

Polecane posty

Gość gość

witam. umiem 40 na 50 zestawów pytań a więc równo 80% jakie są szanse że nie wylosuje zestawu którego nie umiem. dodam iż przedmiot mam jutro o 8 rano. jest to prawo prywatne międzynarodowe jedna z najtrudniejszych rzeczy jaką kiedykolwiek miałam w życiu się okazję uczyć.(chyba najtrudniejsza)

Gość gość
Studiujesz prawo?

Gość gość
to jeszcze niewielu rzeczy się uczyłaś, skoro uważasz ppm za najtrudniejsze :classic_cool:

Gość gość
nie zdas bedom pytować dokładnie z tego co nie wies to pewne

Gość gość
Haha prawo studiują obecnie sami nieudacznicy i bezrobotni przyszli, jakbyś studiował lekarski to możesz się martwić...

Gość gość
Tak studiuję prawo, 4 rok. Jedyne co mi się podoba to Prawo Karne no Procedura Karna, Natomiast nie za bardzo leży mi Cywil. A ppm jest po prostu tragiczny kompletnie tego nie kumam, Przeszłam drogę z tym ciężką. Ale udało się nauczyć 40 na 50 zestawów. I nie zadają pytań tylko losuje się zestaw, składający się z 2 pytań. Wcześniej zagdnienia są podane

Gość gość
Nie ważne czy studiują nieudacznicy być może i tak. Ale jak się ma 19 lat i jest się ambitnym, to idzie się na prawo. Potem człowiek nabywa wiedzy o tym jak to wszystko wygląda i funkcjonuję. I jest jak jest. Trzeba to skończyć i działać dalej

Gość gość
Jak ktoś jest ambitny idzie na medycynę