Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebook wpedza mnie w depresje

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy ludzie maja szczesliwe rodziny i tony znajomych. Wszystkie ich posty maja kupe lajkow, widac radosc i spelnienie. A u mnie ani rodziny, na facebooku tez jakas niezauwazona ;/

Gość gość
czesto osoby ktore pokazują jakie są szczęsliwe nie są szcześliwe na fb to juz jest patologia pod tym względem.

Gość gość
To już najwyższa pora zostać feministką :-D

Gość gość
Zal mi kogos kto musi dowartosciowywac sie na facebooku i na sile udowadniac innym jaki jest z******ty i cool.

Gość gość
Fb to dno, wylęg patologii, bo jak nazwać pokazywanie życia prywatnego obcym ludziom. Zdjęcia dzieci, domu, rodziny, samochodu, Kogo obchodzi czyjaś rodzina, wyjazdy, i to co jedzą na śniadanie , gdzie się stołują i jak dobrze bawią. Koszmarnie płytkie to.

Gość gość
A mi nie żal ich :P

Gość gość
Jak ludzie sa szczesliwi to chca sie innym tym pochwalic - ze super facet, nowa figura, super wakacje, slub...

Gość gość
Wszyscy ludzie maja szczesliwe rodziny i tony znajomych x Szczęśliwi na pozór, a znajomi są tylko wirtualni, bo gdy przyjdzie do oczekiwania od kogoś pomocy, nawet drobnej to nagle nikt nie ma czasu :P Facebook swoją popularność zbudował na tym, że tam można pokazać się w bardzo korzystnym świetle, można się pochwalić całemu światu, podbudować swoje ego poprzez lajki, itd. Życie facebookowe to fikcja w 99% przypadków.

Gość gość
Tak, tak wszyscy są tacy radośni i spełnieni, szkoda tylko że na facebooku, a nie w życiu realnym. Dorośli ludzie bardzo skrzętnie ukrywają to co dla nich niewygodne i swoje porażki, nikt nie przyzna się otwarcie że małżeństwo w którym jest to błąd życia, że nie ma seksu i namiętności, że dzieci potrafią niemiłosiernie wkurwić, itp.

Gość gość
bardzo mądre 2 ostatnie wpisy i taka jest prawda...

Gość gość
Mam taką koleżankę która lansuje się na fejsie, ja ją doskonale znam więc wiem że to co wypisuje nie bardzo pokrywa się z prawdą, a wrzucając ostatnie zdjęcia z ferii z zimowych w alpach nie dodała w opisie że teraz przez 2 lata będzie spłacać kredyt, który to na te ferie zaciągnęła :) Zamiast siedzieć na fejsie i porównywać się z innymi, zrób coś pożytecznego dla siebie lub innych, idź pobiegać, pomóż w schronisku, rób cokolwiek byleby tylko nie marnować życia na porównywanie się z innymi i zazdrość.

Gość gość
Chcesz wiedzieć, jak żyją ludzie, to przyglądaj się temu na żywo. To są ludzie wokół nas ze smutnymi lub radosnymi twarzami, z długami lub bez, mężatki, rozwódki, alkoholicy, itp. Na internetowych portalach nie znajdziesz prawdy, jej szukaj dookoła siebie.

Gość gość
To usun fb po co Ci to? Ja nie mam I nie zaluje ;) a znajomi maja I narzekaja. Wiadomo, ze na fb kazdy chce pokazac sie jak z najlepszej strony i nie pokaze tego jak mu zle, wiec nie ma co tym sie sugerowac...