Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinka_Malinka

Zakupy z Chin

Polecane posty

Gość Malwinka_Malinka

Kupuje ktoś na Alie? Ja bardzooo dużo i mąż już mnie chce wywalić z mieszkania :/ kredyt do spłacenia a kasy z konta ubywa... jak przestać kupować...

Gość gość
chińszczyzna... fuuuuuuuuuuuuuuu wyzysk pracowników :/

Gość gość
Ja kupoywałam dużo, ale na razie stopuję bo jakieś zastoje w chinach nie wiem czy znowu swięto mają czy co :D paczki nie przychodzą a ten cashback to wyprobuję

Gość agusiaxk87
No jak sie kupuje telefon za 400 dolców to fajnie mieć te 16% zwrotu, przecież to 64 dolary więc super :D zamówię sobie za to korsa hahaha

Gość gość
chińszczyzna fuuu rakotwórcze związki jeszcze panienki zamawiają podróbki

Gość gość
ja kupuje tylko te rzeczy za parę centów, już mi zablokowali dwa konta xDDDD

Gość gość
gość dziś i co bolą cię te podróbki? XDD

Gość Malwinka_Malinka
spróbuję Agusiu z tym cashbackiem bo w sumie czemu nie może teraz mąż mi pozwoli spać chociaż na balkonie hahaha

Gość gość
mam nadzieje że wam wpierdolą karę za te podróbki kilka tysiecy złotych za podrobione zegarki, torebki, buty, naszyjniki, portfele, stringi itp.

Gość gość
gość dziś nawet nie wiesz ile wszyscy na tym zarabiają haha

Gość gość
15:22 Boli to raczej te laski bo ich na oryginał nie stać i muszą sie dowartościować podróbą :D

Gość gość
nie stać ich na orginał biedaczki z Polski

Gość gość
nie stać was na korsa to musicie kupować podróbki za kika dolców

Gość oszczędnaja
Dziewczyny wystarczy poszukać w internecie a znajdziecie wiele ciekawych ofert i to bez przepłacania. Zobaczcie tu https://www.czasnabuty.pl/ Macie buty na wszystkie okazje, od tych na co dzień jak i na eleganckie wyjścia. Porządnie wykonane, wygodne. A ceny bardzo przyzwoite by nie napisać wyjątkowo niskie.

Gość 123456789p1

ja kupuję bardzo dużo, wiec wiem. Przy okazji o Allegro.pl - też można rzadko kupić coś innego niż zamówione, częściowo się rozlatuje i sprzedawca nie odpowiada. Polepsza się program ochrony. Ali jest sprawdzone, więc bardziej pewne. Jakie cechy i różnice. Wszystkie towary doszły w stanie idealnym, szczególnie wcześniej wysyłka za darmo. Trzeba czytać opisy i zdjęcia- ze względu na czas dostawy raczej nie zwracać. Aby nie było, że Rosjanin kupił różowy mikrofon, bo nie wybrał czarnego. Oczywiście opłaca się to co bez cła, czasem tanie. Jeżeli TO się potrzebuje. Nie przejmować się- czasem cicho coś chodzi, bo trzeba inaczej ustawić, czy podłączyć do komputera. Smartfony Xiaomi(ja kamery Xiaomi, Digoo),  "koszule",  lampy solarne  z czujnikiem, solarne światła - sznury do ogrodu, łożyska do spinerów, tani dron z kamerą, niektóre elementy odzieży, tanie zegarki, z czujnikiem utlenienienia, ciśnienia krwi, pulsu, spalania kalorii itp. Nie zwracać uwagi na stereotypy i często czytać opinie- np Chiny to kraj bawełny, a jest też wiele pięknych ubiorów, np. sportowych, czy modowych. Dla kobiet i dziewczyn legginsy i jeansy push-up itp.

Gość katte

zawsze można skorzystać ze stronki JOOm i porównać bo idzie znaleźć tą samą rzecz taniej  https://ad.admitad.com/g/c5s9s8lavc926919162517f21aa027/ dla zainteresowanych