Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestaję wierzyć w ludzi

Polecane posty

Gość gość

Nie wierzę w to co czytam na tym forum- brak kultury, wyulgaryzmy jakby nie można bylo wyrazić swojego zdania w sposób cywilizowany. Wszędzie żółć i nienawiść. Oceniacie innych ludzi, a sami raczej też nie jesteście idealni.... Naprawdę przestaję w Was wierzyć

Gość Nikczemny
Uwierz w siebie ;) Forum Ci nie jest potrzebne do życia ;>

Gość gość
Strasznie nam NIEprzykro z tego powodu. Jak ci tu nie pasuje towarzystwo to idź gdzie indziej, proste chyba nie?

Gość gość
Małostkowi ludzie, nie przejmuj się.

Gość gość
Ohh.. "Jak Ci tu nie pasuje to idź gdzie indziej" i tu leży problem, dlaczego to ja mam stąd iść, kiedy nie robię nic złego i wyrażam się kulturalnie, czego nie można powiedzieć o niektórych (by nie powiedzieć większości) użytkowników tego forum

Gość gość
oh.... a dlaczego 150 osób ma sie tu zmienić dla ciebie jednego?! Jest mnóstwo portali i forów, pewnie sporo takich na wysokim poziomie który ci bedzie odpowiadać, więc idź tam swoje żale i oburzenie wylewać. Tu jest jak jest, nie pasi to adijos.

Gość gość
No to jak wiekszosc tu nie odpowiada, to po co tu siedzisz?

Gość gość
To straszne. Łączę się z Tobą w bólu :(

Gość gość
dla mnie też było przerażające odkrycie ilu tu jest imbecyli. Ale wiadomo, że to nie tylko tutaj. Ogólnie niestety tacy ludzie istnieją i trzeba się z tym pogodzić. Wystarczy jedynie cieszyć się, że samemu się do tej grupy nie należy :) trochę to pocieszające

Gość gość
Ale dlaczego mam się zgodzić na brak kultury i odejść? Jestem tu, bo mam takie prawo, poza tym są tu jeszcze miłe i pomocne osoby

Gość gość
11:50 tak samo inni mają tu prawo siedzieć, mimo że akurat TOBIE! oni nie odpowiadają. Jak masz coś do kogoś, to zacznij od siebie, bo ja też nie rozumiem, dlaczego jak sam stwierdziłeś/łaś ta większość ma się dostosować do jednostki. Nikt nie zmusza do czytania tematów, ani prowadzenia dyskusji z kimś kto jest niemiły, wulgarny itd. Ale to jest forum ogólnodostępne i oni też tu mają prawo być, a jak uważasz że łamią regulamin to zgłaszaj.

Gość gość
11:57 kiedy ja nie mówię, że nie mają prawa (czy przeczytałas/es moje wypowiedzi ze zrozumieniem, bo poki co to mnie próbuje się stąd pozbyć, a nie odwrotnie, więc nie rozumiem Twojego oburzenia) Twierdzę tylko, że można tu zaobserwować dużo nienawiści i wulgaryzmów, co jest niepokojące. Mam zacząć od siebie? Dobrze, nie jestem idealna ale czy powiedziałam coś złego? Jeżeli chcesz mi coś zarzucić, śmiało, chętnie się do tego ustosunkuję.

Gość gość
Ale z ciebie pieniaczka, po tym co teraz czytam to widzę, ze sama szukasz zwady i rzucasz się jak kogut na ścięcie.

Gość gość
12:05 nie warto z tobą dalej pisac

Gość gość
To zabawne jak zostały odebrane moje słowa. Miałam nadzieję na sensowną rozmowę, ale póki co macie tylko zarzuty pod moim adresem, bo wyraziłam swoje zdanie. 12:08 Skoro mój przedmowca powiedział, że mam "zacząć od siebie" to chciałam wiedzieć co takiego zrobiłam, że powinnam się zmienić lub przemyśleć swoje zachowanie

Gość gość
Czytacie w ogóle ze zrozumieniem czy przy każdej okazji włącza Wam się w głowach "zniszczyć, zjebać i zwyzywać"? Nie napisała, że macie stąd spieprzać bo jej nie pasujecie, tylko zauważyła że co u niektórych poziom kultury jest naprawdę niski. Szkoda, że jest aż tylu ludzi plujących jadem dookoła. Może aż ta nie gryzą w oczy te zwykłe docinki, w końcu anonimowo można pisać to co się myśli. Ale przerażające jest co niektórzy mają w głowach. Jak na zwykłe pytanie ktoś odpisuje "pierdol się cipo i tak cię nikt nie kocha" to jednak jest trochę porażające.