Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda kobieta musi lubić dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Ja np. nie lubię dzieci, irytują mnie. Nie skrzywdziłabym żadnego, ale nie zmienia to faktu że nie lubię dzieci :O wśród ludzi jestem uznawana za dziwaczkę. Czy to obowiązek dla kobiety lubić dzieci? :O

Gość gość
wiekszosc to pedofilki

Gość gość
Nie lubienie cudzuch dzieci to nic złego. Wiele osób tak ma. Nieprawidłowe jest widać to jak to okazujesz, skoro to jest powszechnie krytykowane. Może jesteś zbyt oscentacyjna? Ja nie lubię dzieci ale nie wyrażam tego w niegrzeczny sposób. Jestem obojętna, ale kurtuazyjnie czasem zapytam kogoś o jego dziecko czy wejdę w relację z dzieckiem kiedy ono inicjuje kontakt. Wiem, że dla większości rodziców dzieci są ważniejsze ponad wszystko a ponadto zwyczajnie jestem grzeczna.

Gość gość
Po pierwsze nie widze róznicy miedzy mezczyzna a kobieta. Po drugię- mysle, ze po prostu nie lubisz raczej towarzystwa malych dzieci albo ich zachowania. Małych - bo kazdy jest czyims dzieckiem, wiec trudno okreslic, o kogo konkretnie chodzi. A poniewaz kazdy dorosły byl dzieckiem - a charakter tak bardzo sie nie zmienia - czy znaczy to,ze nie lubisz wszystkich ludzi? Gdy byłas mala, nie lubilas ani jednej kolezanki czy kolegi? ( to były dzieci). Swoje dzieciństwo wspominasz z obrzydzeniem ?

Gość gość
Ja nie lubię cudzych dzieci. Swoje uwielbiam, ale czyjeś nie bardzo, irytują mnie, no moze poza paroma wyjątkami, które w miarę toleruje. Myślałam ze większość tak ma ;-)

Gość gość
mnie też wkurwiają i przez to mam jedno

Gość gość
Ja lubilam. A od kiedy mam swoje to kocham tylko swoje a cudze mnie irytuja. Moze przez to ze teraz wiecej czasu jestem miedzy dziecmi.

Gość gość
Jacy rodzice, takie dzieci. Lubię mile, madre, dobrze wychowane dzieci- to rzadkosc , na szczescie takie sa dzieci moich przyjaciól

Gość gość
Musi to na Rusi a w Polsce jak kto chce