Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylyscie ze coraz wiecej kobiet decyduje sie na 3 a nawet 4 dziecko ?

Polecane posty

Gość gość
patola mnoży sie jak króliki...

Gość gość
12 07 twoje merytoryczna inteligentna odpowiedź zabija :-D człowieku sam jesteś imbecylem i patologią skoro potrafisz tylko takie proste zdanie napisać na kafe po raz 1000000000000000

Gość gość
nie wam się tak tylko wydaję z perspektywy mamy wielodzietnej wy po prostu nigdy nie zwracaliście na to uwagi a teraz wam marginalne 500 złotych we łbach poprzewracało i was to tak ciśnie po dupie że każdemu wyliczacie chore umysłowo pustaki a tą jebniętą od sterylizacji , bachorów i innych perełek to powinni zamknąć bo nie rozumiem jak można komuś tak się zachowywać przecież to jest aspołeczny terror i to tylko dlatego bo sama jest bezpłodnym bękartem :-o

Gość gość
no i widać jakie baby są nie do zajechania przez facetów, szkoda, ze PGR zlikwidowali, by robiły zamiast ciągnika w polu, nie do zajechania

Gość gość
ja to widzę ale tylko i wyłącznie jak patologia sie rozmnaża dla 500+ po to aby mieć na fajki i wódę i przez to ciągle mamy jakieś skatowane dziecko

Gość gość
no ale te katowane dzieci przeważnie są właśnie JEDYNAKAMI nie wiem czemu , ale jest przewaga począwszy od Waśniewskiej 'bo kocyk był za śliski ' do tego ostatnio wykąpanego we wrzątku :-o I to jest logiczne jak matka nie może jednego znieść to jakim cudem narodzi i skatuje pięcioro No nie licząc tej dewiantki co piątkę dzieci w beczce trzymała :-o Nie ma co generalizować bo tak się nie da A ty się lecz debilu bo siedzisz na kafe już w uj lat i ciągle te same prowokacje tak jak byś mózgu nie miała :-D

Gość gość
"gość dziś no ale te katowane dzieci przeważnie są właśnie JEDYNAKAMI nie wiem czemu , " Bo akurat te przypadki pokazują w tv . Koleżanka pracuje w DD i 90 % dzieci jakie tam trafia jest z rodzin wielodzietnych . Zabierają im dziecko a ci robią następne .

Gość gość
Mam 31 lat i sama zastanawiam się nad trzecim dzieckiem...Córki 7, 8 lat więc już odchowane. Nie jesteśmy żadną patologiczną rodziną a 500+ nie pobieram

Gość gość
No dziwne zeby dzieciak wasniewskiej nie byl jedynakiem, skoro byla pierworodna i miala pol roku. :o

Gość gość
bo jedynaki nie pobierają 500+ i to wina pisowców,

Gość gość
Krowy rozplodowe trzepia bachorki bo nic innego nie maja do zaoferowania, tylko rozklekotana pipa

Gość gość
Bo to rozklapichy są :D

Gość gość
Nie zauważyłam takiego trendu. W znam kilka dziewczyn, które mają 3 dzieci (w dwóch przypadkach drugie dziecko okazało się bliźniakami, albo to trzecie to klasyczna wpadka). W pracy mam 2 dziewczyny, które mają 4 dzieci, a jeden kolega ma piątkę. Na 4 tysiące osób zatrudnionych to żaden wynik. Z tym, że wszyscy mają najmłodsze dzieci już kilkuletnie, więc nie ma to związku z obecną sytuacją.