Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wybierają ginekologa mężczyzne?

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą, nie wyobrazam sobie z wyboru isc do mezczyzny. Chyba ze porod, nagly przypadek.

Gość gość
Ja chodze tylko do kobiet

Gość gość
Pierwsze wizyty miałam zawsze u kobiet bo się wstydzialam iść do mężczyzny. Zniechecilam się bo pierwsza była bardzo chamska i nie delikatna. Druga po jakim kolwiek moim pytaniu kazała sobie w internecie sprawdzić. Teraz chodzę do młodego faceta. Jest o niebo lepszy. Delikatny przy badaniu i odpowiada na wszystkie moje pytania

Gość gość
Nie rozkracze sie z wyboru przed obcym mezczyzną, chocby kobiety ginekolog mialy byc niemile.

Gość gość
Ja tylko do faceta, jakies normalne to pokazac gościowi. Facet też chyba wolałby żeby babka mu badała prostatę niż facet.

Gość gość
tez pierwszy raz poszlam do babki i trafilam na jakąś nadętą rure. faceci są milsi i delikatniejsi.

Gość gość
Byłam u kilku kobiet ginekologów - mało delikatne i opryskliwe. Raz przy wypalance usłyszałam tekst "śmierdzi spalonym kurczakiem " a przy badaniu kontrolnym "nie mam już małych wzierników ale jakoś sobie poradzimy" ...i weź tu się rozluźnij :) Może miałam pecha trafiając na takie baby Teraz tylko mężczyźni ginekolodzy- zupełnie inne traktowanie

Gość gość
mnie to dziwi, jak mezczyzna moze byc ginekologiem?

Gość gość
Facet w tym zawodzie liczy na kasę i podniecanie się. Tak jak ostatnio Molestujący onkolog, zgwałcił urolog a ginekolog. .....Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek....!! Ja chodzę do faceta czy kobiety obojętnie zawsze jest i już był przy mnie jako chłopak mój mąż podczas badania cipki i często jeszcze zadaje istotne pytania. Wspierał mąż porody lepiej traktują podczas porodu gdy mamy partnera. Mam Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 i nawet w szpitalu podczas badań cipki itd..zabiegów mogę mieć partnera. Ja o obecności decyduje nie zboczony lekarz bo tylko tacy wypraszam naszego świadka! Kobieta w zawodzie ginekologa jest lepsza bo ma drogi rodne i okres więc nie wie tylko z książki.

Gość gość
Tylko kobieta jestem z chłopakiem i to cipka należy do niego a nie innego faceta. Gdy będę rodziła co innego bo muszę ale chłopak będzie przy mnie. Koleżanka była u faceta ginekologa raz i więcej nie pójdzie dziwnie badał inaczej niż była u kobiety.

Gość gość
Wcale nie bo moje koleżanki i ja chodzimy do kobiety jest bardziej zorientowana w naszych dolegliwościach. A tytuł jest promowaniem facetów ginekologów! Nigdy ja ani koleżanki by nie poszły do facetów ginekologów. W tym zawodzie powinny być same kobiety nie było by naruszania intymności przez przeciwną płeć.

Gość gość
Wieśniary przecież to lekarz. Wszystkie jesteście takie piękne, że każdemu gin staje na wasz widok? :D

Gość gość
Wieśniary przecież to lekarz. Wszystkie jesteście takie piękne, że każdemu gin staje na wasz widok? smiech.gif x On ma tam ukryty aparat i każdej robi fotki. Potem to ogląda i wiadomo co robi do nich. Przecież to zbooki, nie?:D

Gość gość
lezalam na ginekologii. Tam 95% to mezczyzni. Niestety nie obylo sie bez operacji, wstyd niknie... Teraz chodze do kobiety, jak i przed szpitalem... ale coraz wiecej jest mezczyzn w tym zawodzie