Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaSz

Jaką pościel polecacie?

Polecane posty

Gość DorotaSz

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuje pościeli, najlepiej z bawełny satynowej lub z kory. Macie jakieś doświadczenia? Jaką firmę polecacie? Wymiary 160x200 w przystępnej cenie :) Może jakiś sklep internetowy?

Gość gość
Oby to nie był twój wstęp do kryptoreklamki :P Kory nie lubie, bo mimo iź nie trzeba prasować, to jej struktura mi nie odpowiada. A satyna jak najbardziej, albo bawełna 100% choć to cięzko dostać.

Gość DorotaSz
No właśnie teraz będzie od czwartku (chyba) w Lidlu i się zastanawiam czy warto zwrócić na nią uwagę :P

Gość gość
przecież te pościele z lidla to jest plastik, a nie pościel :o nie wiem jak ludzie mogą to kupować wykonana jest z syntetycznych materiałów. kory nienawidzę akurat; ale szukam pościeli 100% bawełna. Bardzo lubię te z Zary, ale sa niestety drogie, więc poluję na wyprzedaży. Poza tym ikeowskie są ok, zwłaszcza te z bawełny perkalowej. Oprócz tego fajne, hotelowe pościele (z grubej, prawdziwej bawełny) można dostać w tk maxie a poza tym ten temat i tak założony do spamowania; jeszcze góra dwa posty i zaczną się linki

Gość DorotaSz
'gość' zdaje się, że jest to ogólna dyskusja forum, więc każdy ma prawo dodać taki temat na jaki chciałby dostać odpowiedź od innych forumowiczów dodam, że w pierwszym poście zasugerowałam, że interesują mnie również linki do sklepów internetowych ... na poprawę humoru proponuję zjeść kostkę czekolady ;) obowiązkowo słodkiej :)

Gość gość
polecam sklep www.elway.biz kupuję tam od 2 lat, zawsze mają jakieś promocje a wybór pościeli bardzo duży dlatego daję dobrą opinie

Gość gość
Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza jest pościel bawełniana. Daj***ardzo duże poczucie komfortu i ciało pod nią swobodnie oddycha. Dużym plusem jest też jej wytrzymałość bo odpowiednio prana może służyć wiele lat. Co do tego gdzie kupuję to zawsze w Design Styl www.designstyl.pl. Mają tam bardzo duży wybór i ładne wzory. Kora jest sztywna i nie daje takiej miękkości. Raz w niej spałam i dziękuję bardzo.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednią pościelą polecam zajrzeć na stronę https://www.takaposciel.pl/ Firma ta posiada szeroki wybór pościeli dekoracyjnych, które odmienią wygląd waszej sypialni.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednią pościelą do domu, polecam zajrzeć na stronę przytulnydom.com.pl Oni zajmują się sprzedażą różnego rodzaju tekstyliów domowych i mogę powiedzieć że mają bardzo ciekawą ofertę. Tam na pewno znajdziecie coś pasującego stylem do waszej sypialni.