Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojechalem o prace ale nie znalazłem adresu więc poszedłem do domu

Polecane posty

Gość gość

Zaduupie straszne. Dobrze zrobiłem?

Gość gość
Jak zobaczyłem ten syfiasty magazyn (to chyba tam) to mi się odechcialo. I za dalekie dojazdy

Gość gość
Ja też tak robię. Jak nie mogę znaleźć adresu, albo budynek wygląda podejrzanie, to idę do domu :)

gość dziś Jak to? Nie raczyłeś wcześniej sprawdzić, gdzie być może miałbyś pracować? Dobrze zrobiłeś, bo i tak by cię w******i. :)

gość dziś Tylko dupę ludziom zawracacie. :) Nie ma google maps, nie ma street view? Umawiacie się na rozmowę i nie przychodzicie? :D Żałosne! :D

Gość gość
Kurwa to byla miejscowość pod warszawa pytalem miejscowych chyba z 5 osób i nikt nie wiedział, budynki nieoznaczone, ulice nieponumerowane, p*****le taki burdel. Stac mnie na coś lepszego

Gość gość
To niech k***y mowia gdzie dokładnie a nie daje mi ulice i numerek a tego gowna nie ma, leje na to. Jakieś niepoważne dziadostwo, szkoda mojego czasu

gość dziś Skoro jesteś na tyle tępy, żeby jeszcze przed wyjściem z domu nie sprawdzić gdzie jedziesz, to sorry, ale nie... nie stać cię. :classic_cool:

Gość gość
Trafilem na ta ulice bez problemu, ale 21 tak jak mi napisala za c***a nie ma i nikt nie wie gdzie jest.. nikomu nie życzę takiego w****ienia. Mieszkam w Warszawie i tu wszystko jest jak trzeba a w tym zap**dowie chaos jeden wielki

Gość gość
Przyznaj , ze tak naprawdę to bales sie g****u

Gość gość
kkurde ale akcja, pojdz teraz po piwo do biedry bo po takim czyms trzeba sie uspokoic. Po co ci to było, po ci praca? Może zasiłek dadzą? Trza się szanowac, nie?

Gość gość
Urząd ciebie tam skierował?

Gość gość
mxzcvbcxz dziś Czemu dziwisz się ? Na brak pracy narzekają wszyscy, a na UMÓWIONE rozmowy o pracę przychodzi czasami 1/3. I piszę tu o znanej firmie, w centrum dużego miasta. Zdarza się nawet, że taki gnój nie ma czasu/ochoty przyjść na rozmowę i wysyła swoją mamusię. mamusia zamiast umówionej osoby, to przynajmniej 1/50.

Gość gość
Hahaha:) przeciez to praca powinna przyjsc dp ciebie Alw sie usmialam :) za takie tematy kocham kafe