Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies ogrodnika?

Polecane posty

Gość gość

Mam roczna córeczkę z byłym partnerem, a właściwie, to mnie się tylko wydawało, że to prawdziwy związek. To dość specyficzny człowiek, typ wiecznego singla, przy tym urzekający, interesujący i przystojny ;) Gdy dowiedział się o ciąży, starał się, nawet zaproponował, żebym się do niego wprowadziła. Mieszkaliśmy razem, udając rodzinę. Jednak gdy córka skończyła trzy mies., jej tata zaczął coraz częściej uciekać od nas w pracę, spotkania z kumplami. I tak moja bajka się skończyła. On jest cudownym ojcem, pomaga mi w opiece nad małą, a córka go uwielbia. Czasami zostaje u mnie na noc, uprawiamy seks, ciągnie mnie do niego, ale chyba bardziej w sposób fizyczny niż psychiczny. Miesiąc temu poznałam kogoś, spotykamy się jako przyjaciele, chociaż on chce czegoś więcej, ale ja nie chce go mieszać w moje chore układy. Powiedziałam mojemu byłemu o tym przyjacielu i nagle coś się zmieniło w jego zachowaniu, często dzwoni, ostatnio, gdy pojechałam po córkę, to gadaliśmy że sobą bardzo długo, przytulal mnie i było tak miło, mówił, że jest kretynem, bo pozwolił mi odejść. Co zrobilybyscie na moim miejscu? Dalybyscie szansę byłemu, czy spróbowali coś stworzyć z przyjacielem?

Gość gość
Idz juz spac. Jutro nowy dzien ,moze znow spotkasz jakiegos konkubenta dla corki

Gość gość
Moja córka jest za mała na posiadanie konkubenta. A jeżeli chodzi o ojczyma, to nie poszukuje nikogo na siłę, bo mała ma tatę.