Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie jest ambitny i się nie rozwija.

Polecane posty

Gość gość

Witam! Nie mam obecnie nikogo, do kogo mogłabym pójść po porade, a to i też dlatego, że dla chłopaka wyprowadzilam sie jakos 200km od rodzinnego miasta. Zacznę od początku, mój 3 letni poprzedni związek był toksyczny, w skrócie gość tak namieszal mi w głowie, że stracilam wszystkich znajomych a czas spędzaliśmy gnijac w łóżku, oglądając durne filmiki na Youtube i nawet ćpalismy (spokojnie wyszłam z tego). Obecny chłopak zainponowal mi tym, ze interesuje się gotowaniem bo pracowal kiedys w knajpie, ćwiczeniami bo kiedyś byl nieźle napakowany, militarną. No i właśnie to wszystko było kiedyś, obecnie jego sposób spedzania wolnego czasu to ogladanie filmów, filmików na YouTube i granie. Co prawda ja też z nim gram bo lubie ale poza tym ucze się angielskiego, uprawiam sport, rysuje, czytam książki chce się w życiu zająć czymś co jest moja pasją i ciężko sie do tego dąży, ale wierzę że mi się uda. On nie czyta nowych przepisow, nie poszedł na silownie od nowego roku, jak mowil ze pojdzie. Pracuje od 2 lat w fabryce i nienawidzi tego, nie myśli w ogóle o przyszłości i co mógłby robić poza tym. Mieliśmy nawet zakładać własną firme ja mu powiedziałam, że to świetny pomysł ale ja marze o czyms innym i jeśli on się sam nie zacznie tym interesować to ja też nie. Ja mam 20, on 25 lat byc może będę iść na studia, on jest po zawodowce. Gdyby nie jego brak ambicji to byłby idealny facet, dba o mnie i bardzo kocha. Na urodziny zabrał mnie nawet do Berlina na wycieczke. Od przeprowadzki minęło już około pół roku i mam wrażenie że nic się nie zmienia on za bardzo nie chce wychodzić na miasto. Nie poznaje nowych ludzi, jedynie facetów co widać że chcieliby mnie odbić. Co o tym myślicie?

Gość gość
Myslimy ze jestes z gatunku puszczalskich i do tego pusta.

Gość gość
Dążę do rozwijania sowich pasji (Spędzania miło czasu). Malowanie paznokci trochę się pouczę angielskiego i być może pójdę na studia. Myślał żebyśmy założyli wspólnie biznes tzn niech on się tym zajmie ja się popatrzę bo mam na głowie pasje. O nie jest ambitny a ja potrzebuję środków na rozwijanie swoich pasji do których ciężko dążę... Czy to jest k*****a prowo?

Gość gość
Noo wyglada jak provo kolejnej polskiej k****y:D

Gość gość
jakie masz pasje kochana? ocenimy czy ty jestes taka ambitna jak mowisz