Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa mnie oklamala ze jest chora zeby nie zajac się dzieckiem.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś . no rzeczywiście odebranie dziecka raz w wyjatkowej sytuacji przez babcie to takie straszne wykorzystywanie. Skandal poprostu. Tesciowa nigdy sie moim dzieckiem nie zajmowala, sama sie nim zajmowalam dopoki nie poszedl do przedszkola w wieku 4 lat. Takie syt jak wyzej sa baaardzo sporadyczne. Ale dla was to taka ciezka zbrodnia i wykorzystywanie. Tylko ja to samo bym musiala powiedziec, jak maz idzie nastawic jej telewizor wieczorem, jak ja ostatnio zawozilam na imieniny, jak jej myje okna, i jak ja zapraszamy na swieta gdzie ona jest gosciem i nic nie musi robic. Pomimo, ze ma tez drugiego syna. Ale to ja ja tak ciezko chcialam wykorzystac. Nie musi mi sie z niczego tlumaczyc, wystarczy ze powie prawdę. Ale widocznie miala powody by poczuc sie glupio, bo gdybym zle ja traktowala to bym nie widziala w tym nic dziwnego. Ale ja jestem niedobra synowa a nasze dziecko tylko "dzieckiem synowej" a nie wnukiem, wiec dla niej jest usprawiedliwienie na wszystko i wszystko jej wolno. Uwazam ze zachowala sie nie fair, i tyle. Zresztą maz przyznal mi rację. Ale niech bedzie ze jestem zla synowa a moje dziecko wypadlo sroce spod ogona i nie jest jej wnukiem.

Gość gość
Wielki skandal,ze trzeba opisac to na kafe.Bo tesciowa raz odmowila autorce pomocy przy dziecku.To jest doprawdy straszne.Ok,powiedziala tak a nie inaczej,sklamala,ale podejrzewam,ze gdyby odmowila autorce i powiedziala jej prawde to bylaby jeszcze wieksza obraza majestatu i plucie jadem na nia.Klamstwo zawsze jest z jakies przyczyny.

Gość gość
gość dziś mialam na mysli dorosle a nie male dzieci. Myslisz ze dzieci maja jakas wiez z babcia co nie chce spedzac czasu z wnukami ?? Zdechna samotne robiac pod siebie a wnuki juz dawno nie beda pamietac ze mialy jakas babcie. I wtedy bedzie refleksja.

Gość gość
Nie podoba Ci sie to idz czytaj o jedynakach albo 500 plus, do wyboru do koloru masz na forum. A moja mama owszem pracuje, to raz, a dwa mieszka prawie 200 km ode mnie. Ale jak trzeba to pomoze nieraz.

Gość gość
A może twoje dziecko jest jakieś niegrzeczne albo *****iwe i teściowa zwyczajnie nie lubi się nim zajmować? Nie chcę być złośliwa ale też tak jest czasem. Ja tak mam z dzieckiem przyjaciółki, jest strasznie niegrzeczny. Z domu robi mi pobojowisko, niszczy zabawki itd moja córka się go boi ale to moja przyjaciółka i nie odmówię jej pomocy. Poza tym sama dobrze wie jakie ma dziecko, babcie odmawiają bo cierpliwości nie mają zwyczajnie

Gość gość
16:07 Niestety nie twoje prywatne forum,wiec nie masz prawa decydowac kto i co ma czytac na forum.:-) Poza tym liczylas na jakis poklask od wszystkich?

Gość gość
Autorko ja ciebie doskonale rozumiem. Ciezko trafic na dobrą tesciową. Gdyby tesciowe byly takie super nie byloby tyle zlosliwych kawalów o nich. Gdybym mogla cofnac czas wybralabym singielstwo. Faceci są teraz tak rozpieszczani przez mamusie ze ciezko mu zapomniec ze mieszka z zoną nie matką.

Gość gość
pieprzona królica, urodziła i zwala opiekę na teściową

Gość gość
Bo teraz to jest tak:Tesciowa nie ma prawa odmowic synowej,ale synowa ma prawo "wciskac" jej obowiazki nad swoim dzieckiem bo jak nie to swiete oburzenie.

Gość gość
w*********j ty nie krulico

Gość gość
Dziwna sytuacja. Pokazuje, ze macie bardzo nieciekawe relacje. Jest jakas tam sznasa, ze babcia faktycznie zle sie czula i poszla do sklepu po cos konkretnego do zjedzenia np suchary jezeli miala problemu zoladkowe. Bardziej prawdopodobne, ze cie autorko nie lubi i nie chciala pomoc. Pytanie dlaczego. Czy to tesciowa z koszmarow czy to ty traktowalas ja od poczatku jak gorsza babcie, nie odwiedzalas, wnuczka widziala tylko jak potrezbowalas pomocy. Sama sobie odpowiedz na to pytanie.

Gość gość
sama se pilnuj małego smierdziela a nie teściowej dope trujesz wstrętna krowo

Gość gość
dziś Nie jestem teśćiową ale gdy bym nią już była, to wolałabym spędzić swięta wśród prawdziwych zwierząt niż z taką mendą jak ty. Twoja mamusia musi być dumna chba że wychowała takiego gnoja który nie oddaje szacunku ludziom starszym o pokolenie. Żenada

Gość gość
według ciebie małpo teściowa miała umrzeć z głodu w domu pomimo choroby