Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIM

Gdzie na rehabilitację w Krakowie?

Polecane posty

Gość WIM

Jak w temacie. Czy moglibyście poradzić mi, do jakiego gabinetu rehabilitacyjnego się udać? Słyszałem, że ten na Słomczyńskiego 12/16 jest dobry. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na jego temat?

Gość Meriikel
Tak, ten gabinet jest najlepszy chyba w Krakowie. Chodziłam tam po złamaniu nogi i musze przyznac, ze rehabilitacja bardzo mi pomogla. Maja dobrych fizjoterapeutow no i sprzet, a to tez sie liczy.

Gość gość43323
Też tam chodziłam i polecam punkt. Zabiegi przeprowadzane są dokładnie, z uwaga. I co ważne - sprzęt mają doby, nowoczesny. Bark też mniej doskwiera odkad co pół roku mam taka serię fizjoterapeutycznych zabiegow.

Gość scizor
Również polecam ten gabinet na Słomczyńskiego 12, teraz można się zapisywać przez ich stronę www.rehabilitacje.org nie wiem czy wiecie. A jeśli o rehabilitacje to ja jestem bardzo zadowolony, nie mam jakichś stałych chorób tylko chodzę tam jak jakiś uraz się przytrafi i za każdym razem jak się tam zgłosiłem to uzyskałem taką pomoc jaką potrzebowałem i to za całkiem przyzwoite pieniądze.

Gość elafosini
No te gabinety G&R w Krakowie są najlepsze szczególnie jeśli chodzi o sprzęt, wyposażenie gabinetów i rehabilitantów. JA chodziłam na Słomczyńskiego na zabiegi po kontuzji w zawodach. Miałam zerwane więzadła krzyżowe i po operacji potrzebował dobrej rehabilitacji. I pomogli mi na Słomczyńskiego wrócić do sprawności

Gość grossil
G&R mają wykwalifikowanych rehabilitantów. Po zabiegach u mnie ból minął i jak na razie nie wraca. JA chodziłam na zabiegi na Słomczyńskiego.

Gość kiniales
o gabinet na Słomczyńskiego ma dobrych rehabilitantów. Mi pomogli po wypadku, bolało mnie w odcinku lędźwiowym i nie mogłam normalnie funkcjonować. Po zabiegach poczułam wreszcie ulgę.

Gość ferryberry
no te gabinety G&R są najlepsze, ja chodziłam na Piwną i rehabilitant postawił mnie na nogi, ból minąl wreszcie

Gość gość
Jeżeli masz problemy z bólem a nie znasz jego przyczyny to mogę ci polecić osteopatię , taką metodę leczenia stosuje np. klinika Rehaorthopedica w Krakowie, ma bardzo dużo pozytywnych opinii.

Gość gośćlindus
polecam gabinety g&R, ja osobiście miałam zabiegi na Piwnej, bez kolejek, doświadczeni rehabilitanci, zabiegi przynoszą efekty

Gość gość23212
Jak szybko to tylko prywatnie, na NFZ czeka się naprawdę długo. Ja też słyszałam od wielu osób ze u nas w Krakowie najlepsze są gabinety G&R Więcków, mają ich kilka. Osobiście nigdy nie korzystałam, bo nie miałam potrzeby ale naprawdę od wielu osób słyszałam dużo pozytywów na ich temat, wiec może tam spróbuj.

Gość gośćgery
gabinety G&R w Krakowie są bardzo dobrze wyposażone, ja byłam na zabiegach na Słomczyńskiego i rehabilitanci pomogli mi. Miałam nie do końca sprawną rękę i to prawą, ból nie mijał. Zabiegi ulżyły mi i teraz jest znacznie lepiej

Gość YuliaM
Ja bardzo polecam gabinet RehaExpert. Najpierw poznałam ten gabinet poprzez moją babcię, która miała tutaj rehabilitację pod udarze. Ja z kolei miałam zerwane ścięgno, też musiałam iść na rehabilitacje. Dzięki niej doszłam do siebie. Dzisiaj normalnie chodzę ;)

Gość gośćjeekie
ja się do nich zapisałam przez tę stronę i bardzo szybko mogłam rozpocząc rehabilitację. Chodziłam na zabiegi na Słomczyńskiego i efekty był świetne. Ból minął i wreszcie nie musiałam zaczynać dnia od tabletek przeciwbólowych

a reha expert w krakowie? bo ja wiem ze maja dojazd do klienta co jak dla mnie to super opcja. bardzo dobrzy są tam specjaliści którzy pomagają....wiem bo dzięki nim wróciłam do pełnej sprawności!

Gość Kostrzyka

Też polecam Reha Expert. Ja do nich chodziłam do gabinetu na ćwiczenia nogi. Pomogli mi więc dlatego tutaj piszę. Mają dobrych rehabilitantów, a to chyba najważniejsza kwestia. 

Gość Bitta

no tak, sama się u nich leczyłam i po kontuzji barku bardzo mi pomogli. Świetna rehabilitacja, dokładnie i cierpliwie prowadzona. Bardzo polecam to miejsce - potrafią zdziałać cuda. 

Gość Ollek

Ja tak jak kilka osób wyżej polecam gabinet Reha Expert;. Chodziłem tam z problemami z kostką i zabiegi i ćwiczenia bardzo mi pomogły. 

Gość Agnieszka

Również polecam Reha Expert. Dwa tygodnie chodziłam do nich na fizjoterapię ręki. Zabiegi mi pomogły, dolegliwości bóle sporo się zmniejszyły. Zawsze punktualnie się wchodzi, to też na plus.