Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Full Romantic

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie... Planuję zorganizować dla siebie i mojego narzeczonego romantyczny wyjazd. Mieszkamy w okolicach Opola. Polecicie jakieś fajne miejsce? Żeby było w miarę blisko i niedrogo :)

Gość kosteczka7
Wrocław może :) a jeśli byliście to może Praga? Fajna opcja, zwłaszcza, że taki wypad nie kosztuje fortuny. Promocje linii autokarowych i przeszukanie Bookapartu czy Bookingu i na pewno coś znajdziecie ;)

Gość Lilennka
Niedrogo jest też w Budapeszcie, fajne promocje autokarowe i tanie noclegi (na Bookaparcie czy Bookingu na bank coś się znajdzie) i gotowe :) A miasto super, jest przepiękne i bardzo romantyczne :)

Gość moderna4
ta opcja z Kościeliskiem jest bardzo fajna, może zarezerwuję ten apartament na bookaparcie

Gość dośka77
a które jeszcze apartamenty na bookaparcie polecacie? :)

Gość gość
sprawdz "travelist".. mnostwo ofert z calej polski. to sa zazwyczaj obiekty ze spa, czyli bardzo romantyczne opcje, noclegi w roznych cenach, srednio ok 200/doba za pare. w tym sniadania i obiadokolacj****asen jacuzzi.. w zaleznosci od obiektu/standardu... sa pensjonaty, hotele, dwory.. rozniste..

Gość dea999
na Bookaparcie jest sporo fajnych apartamentów, kwestia tylko gdzie :) ja bym wybrała np Kazimierz Dolny

Gość sirianna7
dea, a który apartament z bookapartu polecasz? w którym byłas?

Gość lilunia

Zakopane czy Kościelisko w apartamentach z mountain-apartments z pewnością spędzicie cudny czas. Ja z moim obecnym już mężem zaręczyłam się właśnie na wypadzie weekendowym w górach i szczerze polecam takie przygody 🙂