Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyletant

O wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość Dyletant
Na frustracie ludzi nikt nie ma wpływu. Jedynym sposobem jest ignorancja i to właśnie Wam polecam w stosunku do osoby która zachowuje się tak .....niezrozumiale . :D

Gość Dyletant
Temat zakładałem z myślą o wszystkich, o sobie też. :) Liczyłem na miłe dialogi między ludźmi gdzie może i znalazłoby się miejsce dla mnie. :)

Gość gość
Wiedźma to Tabasko ruda Sylwia :-D Błędny alkoholik ja puka

Gość gość
gość dziś dziś Takie pytanie mam do Ciebie: czy Ty nie masz życia poza forum że się tak podniecasz tutejszym? Kto było kim, co robił itd. To dla Ciebie naprawdę takie ważne? Nie uważasz że to trochę chore? Powinno interesować Cię jakimi ludźmi otaczasz się w realnym życiu, a nie prowadzisz jakieś dziwne śledztwa jakbyś nie miał nic bardziej sensownego do roboty. Pewnie zresztą nie masz.... Zawsze jednak warto to zmienić . Zainteresować się czymś, poczytać dobrą książkę itdusmiech.gif X Napisz to pod swoim niebieskim nickiem wtedy pogadamy :-D

Gość demonicznaa
I ja sobie doszłam...dzień dobry :-)

Gość Dyletant
Gratuluje Demoniczna bo to podobno u kobiet bywa czasami trudne. :D

Gość
No nie mam z tym problemu :-D

Gość Mąż fajnej
Chyba nie aż tak wyjątkowy, jak Ci się wydaje, Urocza Wiedźmo ;)

Gość gość
dziś Nigdy takowego nie miałam. Bywam tu od niedawna i nie przywiązuję wagi do tego z kim rozmawiam,nie zwracam uwagi na nicki. Skupiam się na tym, by było miło. Nie jest, to opuszczam wątek:)

Gość Dyletant
Nie mam parcia na to by zawsze być w pierwszym szeregu. ;)

Okazuje się,ze po dłuższej przerwie można zapomnieć hasło. Chwilę trwało ale się udało. Witam w ten słoneczny dzień :)

Gość gość
gość dziś dziś Nigdy takowego nie miałam. Bywam tu od niedawna i nie przywiązuję wagi do tego z kim rozmawiam,nie zwracam uwagi na nicki. Skupiam się na tym, by było miło. Nie jest, to opuszczam wątekusmiech.gif v No to opuśc po uja tu warujesz?

Gość gość
Wyhejtowaliście ciotki i innych to można logować się)D:D:D:D:D tfu:O(((((przebierańcy:O

Gość gość
Hejterki nie dawały żyć :) niech zabierają piaskownice ;)

Gość gość
Dziwny zbieg okoliczności z tyloma nowymi osobami ;)

Gość Dyletant
Mam inne zdanie. Uważam że wyjątki nawet nie zdają sobie sprawy z tego że błyszczą. ;) Tak mają i już. :)

Gość Nowy w mieście
gość dziś "Dziwny zbieg okoliczności z tyloma nowymi osobami " X Nowych, od starych łatwo rozróżnić, po zaczepkach ;) Ty matole robisz to źle. I właściwie po co?

Gość Robert Stedamann
Mam was gdzieś kuta‪sy 😠🖐️

Może inaczej :) wyjątki nie obnoszą się ze swoją wyjątkowością Piórka stroszą najczęściej ci, którzy poza swoim upierzeniem nic innego nie mają do zaoferowania

Gość gość
co ty masz urocza tabasko do zaoferowania? nie podoba sie to spiertalaj :D po co tu siedzisz kwoko przebrana?

Gość Dyletant
Niestety żyjemy w czasach gdy stroszenie piórek robi większe wrażenie niż wyjątkowość. ;) Nie każdy chce poznawać się lepiej by sprawdzić co tam się kryje że tą kamienną twarzą . :)

Gość gość
Demoniczna i malinowe to tez przebrane suczyska :O:O:O(((((((((((((🖐️))))))))))) Nie zapmniałas hasła po przerwie tylko cały czas tu p**do siedzisz i monitorujesz nicki ))))) Sama siedząc*****erdząc ))) Ludzie bez realnego zycia, lenie, miernoty, kłamcy spiertalać do pracy D:D:D:D

Gość gość
Stare nicki pod kolejnym nickiem nie zwracają uwagi na zaczepki, nowe zwracają :D