Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dwóch miesięcy czekam na decyzję z mopus

Polecane posty

Gość gość

Witam, dwa miesiace temu sie przeprowadziłam z Katowic do Sosnowca i od razu poszlam do mopsu to powiedziec. Od tej pory nie dostalam pieniedzy na moje dziecko (500+) mimo, że są bardzo potrzebne na leki. Czekam już tyle czasu i nadal nic, dzwoniłam oczywiście do mopsu i ciągle mówią, że pieniądze będą np. 24 marca (dziś miały być) ale zadzwoniłam do mopsu się upewnić i powiedzieli, że jednak 30 marca... I tak już od lutego nie ma 500+ (w styczniu normalnie mialam), decyzja nadal nie przyszla. Nie wiem już co robić, jestem bezradna. Leki są drogie, bo moja córka choruje. Co mam zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
pomocy

Gość gość
NAMYSŁÓW TO MIASTO POWIATOWE w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola KĘDZIERZYN KOŹLE to miasto w województwie opolskim w powiecie kędzierzyńsko kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK

Gość gość
Facet mojej matki ma to samo (nie ma nogi)

Gość gość
To nic dziś oglądałam tvn i tam kroliczyca czeka już prawie rok a naplodzila ich 7 a byczek za granicą siedzi

Gość gość
niektorym bez 500+ grozi smierc glodowa. co bedzie jak darmowa kasa sie skonczy?

Gość gość
Pozdychaja i dobrze, pasozyty a te bachory na takich samych wyrosną