Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też sie to przydaża przy kasie w markecie?

Polecane posty

Gość gość

ze kupujcie dany produkt a cena na paragonie jest wyższa niż na pułce? mi to sie zdarza czesto od teraz bede sie starac o zwrot różnicy nie toleruje oszustwa :( polo market, carrefour, tesco w tych jest to notoryczne uważajcie;)

Gość gość
Bo moze promocja sie skonczyla a nie zdjeto ceny

Gość gość
tak się biedotę zadłużoną polaczkową robi w ujua. hahahahaha. kto by się z biednymi , brudnymi polaczkami liczył....hahahaha

Gość gość
"będziesz sie starać o zwrot różnicy" :D no sorry ale na jakiej wsi żyłaś taka nieoświecona. Przecież to normalna procedura, ze jak cena na półce nie zgadza sie z tą na paragonie, to albo dostajesz zwrot w informacji, albo przy kasie i bez żadnych problemów i walki.

Gość gość
bo mi wstyd wieśniaku

Gość gość
Na terenie Unii Europejskiej, czyli w Polsce tez, obowiazuje cena, ktora jest wywieszona. Jesli w kasie wychodzi drozej, to idziesz do punktu obslugi klienta i zwaracaja ci roznice z przeprosinami(!) . Ja zawsze tak robie, jesli zauwaze roznice. Nigdy nikt nic nie powiedzial, oddaja kase i przepraszaja.

Gość gość
obliczone to jest na zysk lewy wśród załogi. a liczą , że statystycznie z 10 klientów dwóch trzech się upomni, starsze osoby nie zauważą. to złodzieje są. to nie jest li tylko ot taka niewinna pomyłka. to ordynarna próba okradzenia klienta.

Gość gość
unasz na wsi w sklepie jest czytnik kodow,jak mi cena niepasi to se przydkne i juz mam cene:-) a uwasz na wsi niema czytnikow?:-P

Gość gość
Żebyś nie zdziwiła się :P. Od pewnego czasu Lidl robi regularne wałki z promocjami. Nie piszę o tym, że wg ogólnopolskiej reklamy, jakaś promocja ma obowiązywać wszędzie, a w konkretnym sklepie nic o niej "nie wiedzą". Szczytem CHAMSTWA jest REGULARNE wywieszanie ceny promocyjnej przy danym towarze, a następnie kasowanie go wg ceny normalnej. I nikt cię za to nie przeprosi. Na zwróconą uwagę, kierowniczka sklepu odpowiada, że akurat ten rodzaj jest wyłączony z promocji (choć na opisie promocji tego nie napisali). Dwa tygodnie temu kupiłem w ten sposób czekolady Wedla, a w ostatnim tygodniu duże serki homogenizowane. Kiedyś zaciągnąłem taką paniusię do półki sklepowej i kazałem jej wskazać, który jogurt objęty jest promocją. Odpowiedziała z całkowitym spokojem, że te objęte promocją skończyły się i teraz już wszystkie są w normalnych cenach (mimo, że ich jedynym opisem jest cena promocyjna). Uważam, że LIDL SCHODZI NA PSY ! ! !

Gość gość
gość dziś Robiłam ostatnio zakupy w CARREFOUR w Gliwicach i NIE DZIAŁAŁ ŻADEN czytnik cen na hali.

Gość gość
W Tesco jak zrobie zakupy to ide do czytnika bo wiele razy zdarzyło mi się że cena przy kasie jest inna. I żądam zwrotu pieniędzy nawet jak to jest 20 gr. Ostatnio w rossmanie pensete chcialam kupić za 3,99 (jeszcze specjalnie sprawdzalam kod czy to o tą chodzi) a przy kasie wyszła cena 9,99 zł. Oczywiście zażądałam zwrotu. Teraz to wszędzie w c***a robią a najbardziej to uważać na Tesco