Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ta wiosna jest taka zimna póki co?

Polecane posty

Gość prawi 114
zimna ? A widzisz snieg na dworze ? Pytam przez ile dni w MArcu był snieg ? Wlasnie ten marze jest cieply jak na Marzec .. Jeżeli już w Marcu na 20 dni tylko przez 2 był snieg to sobie reszte sama dopowiedz

Gość prawi 114
przestancie ściemniać , że jest zimno Nie jest zimno , nie może być zimno i nie będzie zimno To wasz problem ze wychodzicie na dwór wtedy jak jest najchlodniej czyli o 6 rano albo w nocy .. albo w dni które sa najchlodniejsze

Gość gość
Nie bylo zimy to teraz jest zimno. Znaczy była ale za krótko

Gość prawi 114
mi się zdarzyło raz isc na dzialkę w kurtce gdzies 1 tydzień temu temu o 12 00 w południe to tak sie spociłem , że zalowałem ze nie ubrałem tylko swetra.. Ta kurtka była nie potrzebna . .Slonce grzało mocno

Gość prawi 114
ja was zachęcam wychodzić na zewnątrz o normalnej porze dnia czyli między 11 00 a 15 00 i jak jest słonecznie , a nie pochmurno przekonacie się wtedy , ze o zadnym zimnie nie może byc mowy

Gość prawi 114
ja wam gwarantuje ze nie spadnie ani jeden platek sniegu do 31 marca . .Ani jeden marny płatek sniegu

Gość prawi 114
nie potraficie się dostosowąc to wasz problem ja siedze w domu jak jest 17 00 albo pochmurno , nie wychodze w takich warunkach na zewnątrz

Gość gość
Mieszkam w Gdańsku, teraz jest niecałe 7 stopni i wieje lodowaty wiatr :-/

Gość prawi 114
tylko wariaci chodza na dwór o 17 00 jak słońce nie ma tej mocy co o 13 00

Gość prawi 114
a ja mieszkam na poludniu Polski i mój termometr teraz wskazuje 14 C w cieniu hehehe w sloncu będzie koło 30 C hehe Gdańsk to biegun zimna ..

Gość prawi 114
w dodatku wiatr zmniejsza odczuwalną temperaturę .. niż bezwietrzna pogoda , a nad bałtykiem zawsze wieje mocno

prawik jest ZIMNO. Wieje lodowaty mroźny wiatr. Odczuwalna jest może 1, 2 stopnie :o

Gość prawi 114
mała wskazówka z mojej strony przyszły tydzien tzn 27 , 28 marca w poniedziałek , we wtorek postaraj sie wyjśc na dwór około 13 00 w poludnie i napisz jak było czy było ci zimno bo dzisiejszy dzien mnie nie interesuje .. Prognoza na weekend jest kiepska . . Ale marzec to nie tylko weekend .. Wiesz o co mi chodzi..

Gość prawi 114
chodzi mi o to by wychodzić na dwór jak jest ciepło , tzn dostosować sie do prognozy..

co k***a ?! Wychodzę z chaty o różnych porach o 8, 13, 16, 19 i zawsze jest nieprzyjemnie. Z tego co pamiętam w poprzednich latach nie było tego problemu. Jest zimno w chuj i tyle. Żegnam.

Gość prawi 114
pamiętaj wtorek 28 marca - między 13 00 - 14 00 . Zdaj relacje jak było

Gość prawi 114
ja sprawdzam prognoze to we wtorek ma być + 19 C w cieniu , w najcieplejszym momencie dnia , bezchmurne niebo co oznacza około 40 C w słońcu !! 13 00 - 14 00 wtedy może być nawet + 19 C