Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spodnie mi spadają w ciąży (!!!)

Polecane posty

Gość gość

ugh, to takie wkurzające ! jestem w 26 tyg, wszystkie spodnie mi spadaja.. nie chce kupac nowych, bo ciąża nie choroba kiedys się skonczy. Na sukienki jeszcze za zimno chyba, nie?

Gość gość
No to nie narzekaj

Gość gość
Kup leginsy. Na teraz mogą być ocieplane, ja jestem w 27 i noszę zwykłe, nawet nie ciążowe.

Gość gość
ja sobie radziłam dokupując tanią, elastyczną minispódniczkę jako pas, może trafisz na coś takiego, czy jakiś tunel itp

Gość gość
To niestety będą spadac. Spodnie normalnie nie chorobowe nie sa na ciążę więc będą spadac w leginsach będziesz wyglądać jak hm no ogólnie w leginsach to się chodzi na siłownię i po domu. Spodnie ciążowe są wygodne dopasowane i wygodne. Wydanie 100 zł i komfort na następne 3 miesiące to chyba nie jest jakiś niesamowity wydatek.

Gość gość
Spodnie ciążowe w H&M ok 150 zl, dziś kupowałam. 28 tydzień, brzuch mam wielki choć nogi i tyłek chude. Kupiłam dobie rurki, fajnie dopasowane w nogach i biodrach, a na brzuch jest pas. Wygodne. W leginsach chodzę po domu i na jogging. Nawet ciąża nie zmusiłaby mnie do wyjścia w nich dalej niż po chleb, do sklepu obok. ;)

Gość gość
To co i ile ty kupujesz ciuchy? Co z tego że ciąża się skończy? Masz jeszcze kilka mcy do porodu. Normalne kobiety kupują nie 1 spodnie a kilka zestawów ubrań ciążowych, po to one są. Masz jakieś dziwactwa to nie narzekaj, że ci spadają spodnie.

Gość gość
26 tc to jeszcze masa czasu do końca więc ja bym spodnie kupiła chociaż jedną parę zamiast pisać na forum ze ci spadaja. Bez przesady ze 100 PLN na spodnie nie wydasz. A w czym będziesz chodzić ? Do końca ciąży jeszcze długo.

Gość gość
Ja kupiłam raptem jedną parę takich typowo ciążowych spodni. Koszt nie jest jakiś kosmiczny, a w czymś przez te kilka miesięcy trzeba chodzić. Rodziłam pod koniec lata, więc za wiele w nich nie latałam. Kiedy miałam duży brzuch, to już głównie w sukienkach śmigałam. No ale nawet latem bywają chłodniejsze dni, więc jak sobie wyobrażasz wtedy biegać w spódnicy jak idiotka. A jeśli chodzi o leginsy, to są wygodne do chodzenia po domu, ewentualnie do własnego ogródka po szczypiorek. Ale w życiu nie wyszłabym tak na miasto. Nie mój styl.

Gość gość
W okresie zimowym zakładam rajstopy. Dobrej jakości ładnie układają się na nodze. Do tego jakaś tunika, sukienka. Nie chodzę w ogóle w spodniach. Jedynie w dresach. W ciąży kupowałam rajstopy z pasem na brzuch. Wygodne

Gość gość
W 26tygodniu to u mnie był tylko mały zarys brzuszka. do końca ciąży chodziłam w swoich spodniach tylko w biodrowkach. nie kupowałam ciazowych bo nie byli mi potrzebne ale tobie najwyraźniej są. jak nie masz kasy idź do szmateksu.