Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 dowody,ze facet cie kocha,prosze pomózcie

Polecane posty

Gość gość
Bo się izolujesz przed partnerem. Ja mam związek bez tabu. Mąż jest zawsze przy mnie nawet przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Nie jestem zacofana by wstydzić się partnera podczas badań czy porodu a zbliża taka obecność partnerów! !! Chroni przed molestowaniem partnerki przez lekarza jak onkolog ,urolog , ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek

Gość gość
te wszystkie wasze teorie możecie sobie wsadzić ,życie zaskakuje

Gość gość
Tutaj ja autorka prosilam go raz by rzucil fajki, nie dał rady raz czy 2 razy wybrał kolegów, a tak to jest ok..Mówił,ze jego była go ograniczala i non stop chciala z nim byc, a on tego nie lubił

Gość gość
Ale wiecie co...raz popłynełam i napisałam mu smsa"A zrobiłbyś dla mnie wszystko"? Wiem, infantylne, ale raczej taki flircik Ale on ominął temat i odpisał ale na wczesniejszego smsa... Nigdy do tego smsa nie wrócilam, a myslalam,ze odpisze"tak, zrobiłbym "

Gość gość
tzn, że by nie zrobił nie da się na kimś wymuszac dla siebie faceci unikają obietnic, żeby potem mógł powiedzieć, że nic nie obiecywał

Gość gość
Do tych od tej listy, idealnie to było dla was a nie dla nich, ta co ją napisała skończy kiedyś jak ta druga, egoizm w czystej postaci... wy nawet nie wiecie co to jest miłość, bo na pewno nie jest nią wykorzystywanie faceta do granic wytrzymałości i jeszcze bycie z tego zadowoloną :classic_cool:

Gość gość
Czyli nie kocha mnie bo nie zrobiłby dla mnie wszystkiego? Prosze napiszcie czy spytalyscie kiedys swojego faceta o to czy zrobilby dla was wszystko? Oczywiscie nie chodzi o wyczyny, skok w pozar itd..no ale..

Gość gość
1. żeni się 2. obiecuje dozgonna wiernosc i milosc 3. zdradza 4. mowi: kocham cie Wtedy wiadomo, ze kocha, bo chocoby pozdradzal wiele razy zawsze wraca do zony i rodziny.

Gość gość
Czyli on mnie nie kocha bo nie zrobilby dla mnie "wszystkiego"? prosze o szczere odpowiedzi, bo moze to go wydało,ze jednak mało kocha.....

Gość gość
Zawsze stawia Cię na pierwszym miejscu, a podejmując decyzję liczy się z Tobą i ma Cię na względzie. Jest się w stanie poświęcić! Możesz na niego liczyć, bo on nigdy nie zostawi Cie w potrzebie. Przy nim nie musisz być zazdrosna o żadną inną dziewczynę - bo czujesz to, że on kocha tylko Ciebie i na inną w taki sposób nie spojrzy. Kocha Cię taką jaką jesteś - z Twoimi zaletami i wadami. On nawet lubi Twoje wady, bo są częściej Ciebie - czasami go bawią, innym razem wkurzają - ale Cię kocha i dlatego nic go do Ciebie nie zrazi. Nie ocenia, ale wspiera. Możesz być w pełni sobą, może Ci się zdarzyć nieśmieszny żart, możesz się wygłupić - ale on to zrozumie i w Ciebie nie zwątpi. Ufasz mu, wiesz, ze Cię nie skrzywdzi. Czujesz się z nim bezpiecznie. Facet któremu na Tobie zależy zauważy, który lubisz sklep, zapamięta Twój ulubiony tytuł piosenki, czy to co lubisz jeść. Interesuję się Tobą. Jest odpowiedzialny.

Gość gość
dziekuje za piekny wpis Z tego co napisałaś u mnie zgadza sie w 80% kusi mnie spytac czy zrobilby dla mnie wszystko skoro taki zakochany i kocha...a z 2 nie chce wyjsc na roszczeniową babę

Gość absolootna
"Znosi wyjścia do sklepów odzieżowych bez marudzenia. Nie nakłania do seksu Zawsze znajdzie pretekst zeby sie odezwac (choć to nie reguła) Interesuje sie tym co z tb Wyręcza cie jak moze Nie wypomina błędów Nie ukrywa zwiazku z toba przed swiatem Sprawy miejsca wyjazdu zostawia do wyboru tobie, chociazby miał by byc to surfing na Bałtyku w marcu smiech.gif Woli spotkac sie z tobą niz z kumplami Woli odwołać spotkanie z kumplami jesli go potrzebujesz Stanie po twojej stronie w kłotni z jego matką/ojcem Jak mu nie ufasz wysle ci dowód niewinnosci bez fochów Nie boi sie rozmawiac o wspolnej przyszłosci Przynajmniej ja tak mam ze swoim usmiech.gif " xxx To miały być dowody MIŁOŚCI, a nie SŁUŻALCZOŚCI. :D Masz faceta bez jaj, nie chwal się tym.

Gość gość
Przeglądam z Ciekawości jakie macie problemy drogie kobiety, z nami mężczyznami... Podpowiem Ci jak jest w moim przypadku gdy kocham jedną kobietę, a Ona ma mnie za przyjaciela... 1. Ciągle o Niej myślę 2. Nie interesuje mnie inna kobieta tylko Ona jedyna 3. Gdy czasami popiszemy, bo ograniczyliśmy pisanie, Jestem tylko dla Niej, radzę , wysłuchuję Jej problemów, a co najbardziej boli Tęsknię za Nią i Ona o tym wie ... Jeżeli Twój mężczyzna jednego dnia Ci nie pasuje bo cos nie taki, a drugiego stara sie wszystko unormować jakos Ciebie nagrodzić, komplementować, zapyta czy może przytulić kobietę, bez której nic nie znaczy... To znaczy, ze Ciebie kocha...ja tak mam tylko szkoda, że to czym sie zajmuję w pracy przeszkadza mojej kochanej...

Gość gość
powiedz mu że jesteś w ciąży jeśli nie ucieknie znaczy że kocha ale jeśli nie ucieknie a ty mu powiesz że go tylko chciałaś sprawdzić to raczej będziesz mówiała że "miałam faceta który mnie kochał ale ze mną zerwał" i wcale bym się mu nie dziwił a tak an serio to ty nie miałaś faceta któy cię kocha a ja wogóle mnie niałem dziewczyny, nawet piersi gołych nigdy nie widziałem

Gość gość
Chcialabym miec odwage spytac 2 raz czy zrobilby dla mnie wszystko....

Gość gość
1. Interesuje sie Tobą 2. Martwi sie o Ciebie 3. Tęskni za Tobą, gdy dłużej nie dasz mu znaku życia 4. Pod byle pretekstem, napisze do Ciebie :) 5. Jeżeli sam nie ciągnie Ciebie do łóżka bo ma ochotę, tylko sprawia że oboje ja macie, ale też rozumie kiedy mówisz nie... Każdy mężczyzna chce sexu ja też, ale nigdy nigdy o sexie nie myślałem gdy byłem blisko kochanej, chodziło mi o Nią, o Jej obecność, uśmiech, przytulenie, przerzucenie włosów :) sex ma być udoskonaleniem miłości jezeli oboje potrzebujemy zbliżenia :), jezeli tak masz to Ciebie bardzo kocha :) gwarantuję :), ale to ja, jaki Twój mężczyzna Ty wiesz :)

Gość gość
Nie pytaj mężczyzny, czy zrobi dla Ciebie wszystko

Gość gość
Gdyby powiedział wszystko, to by okłamał, bo nic złego nie zrobi przecież właśnie z kaprysu...

Gość gość
Masz racje, nie zapytam go.Sam by mi powiedział. Nie pokazałam mu sie bez makijazu, bo jak kiedys stwierdził"bardziej mi sie podobasz jak widze mocniejszy makijaz" I to mnie zblokowalo,mam duzo przebarwien ale staram sie nie robic tepety itd, on prosi bym sie nie malowała jak przyjedzie...ale zblokowal mnie Czytalam,ze jak facet kocha to nawet jak widzi cie bez makijazu i brzydko wygladasz to kocha...

Gość gość
Kobieto :) , nie martw się na zaś :) , ja Ciebie rozumiem mimo, że jestem mężczyzną, bądź spokojna i rozmawiaj o wszystkim co Ciebie blokuje właśnie z chlopakiem, jeżeli mu ufasz :), też mam blokady :) , np gdyby kobieta którą poznaję, ale jeszcze nic nie czuję do Niej dawała by mi znaki, ze nie miałaby nic przeciwko, gdybym chciał sie z Nią kochać odszedłbym..., tylko dlatego, że szanuję kobiety i dla zabawy sexem sie nie zgodzę...

Gość gość
Wiec nie bój sie być szczera dla partnera :), bo co ukryjesz wyjdzie i tak :)

Gość gość
Ja na przykład bym przytulił swoją kochaną gdyby mi cos szczerze wyznała, czego sie boi czy obawia, bo to ja mam dawać bezpieczeństwo mojej kochanej :) i nie powinna sie bać rozmawiać ze mną o wszystkim, o potrzebach ciała i duszy, jezeli sie kochacie to żaden wstyd miedzy wami :) tylko miłość sympatia i sprawianie sobie na wzajem drobnych, ale zdrowych przyjemnosci :) Pozdrawiam i się nie bój tak

Gość gość
Zablokowało Cię to, że facet powiedział o mocniejszym makijażu? Tym bardziej pokazalabym mu się nieumalowana. I nie masz racji, że kobieta naturalna jest brzydka, jest po prostu nieumalowana. Kochana kobieta jest tak samo piękna w wieczorowej toalecie i pełnym makijażu, jak i w wygodnych dżinsach, podkoszulku, bez makijażu, z włosami związanymi gumką..

Gość gość z Paryża
Gdy facet Cię kocha po prostu to czujesz, nie trzeba żadnych wydumanych dowodów

Gość gość
Tak gościu z Paryża ;) , masz rację :D

Gość gość
Ja tylko przepraszam Ciebie, że kilka razy użyłem słownictwa " zrób tak czy tak", o wszystkim decydujesz Ty i za bardzo nie patrz na to co każdy z nas tu radzi Tobie :), każdy ma swój punkt widzenia Ty masz swój :) , Życzę Ci powodzenia w miłości dobranoc :)

Gość gość
O kurfa! ...dopią o kochaniu i zrobieniu wszystkiego a boją się facetowi pokazać bez makijażu, to jest dopiero miłość, kto by nie chciał być tak kochany :classic_cool: Boże chroń przed taką "miłością"!

Gość gość
Boje sie pokazac mu w makijazu, pod podkladem widzial moje "górki" syfki itd...ale pokazac bez....jak juz to w lekkim. Ale bez...no wyglądam "srednio" dobrze

Gość gość
Chyba masz 17-18 lat...wyciśnij tę kostki, wysusz i zamaskuj korektorem. Tyle. A facetowi to się nigdy krosta nie zrobiła? Masz problemy. .:)Chyba, ze ten facet to tez 17-18 letni chłopak :)

Gość gość
no smiał sie nie bedzie ale boje sie,ze nabierze obrzydzenia, nie bede go podniecala i ta milosc mu przejdzie