Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdtdgjbnk

Mafia kościelna

Polecane posty

Gość gość
gość dziś x szkoda że mało osób zdaje sobie z tego sprawę :O w dodatku "kosmici" to też demony kiedyś zrobią najazd na ziemie i będą zwodzić miliony

Gość gość
ja z poczatku chodziłem co tydzien bo grzeszyłem teraz grzesze mniej i chodzę co miesiac

Gość gość
Wydaje mi się ze tu młodzież zadaje te głupawe pytania bo dorosly człowiek nie pozwoli sobą pomiatać nawet przez księdza bo kim on niby jest ? nadczłowiekiem? w d..e go mam i jego gadki do kościoła idę dwa razy w roku albo wcale jestem wolnym człowiekiem i nikt mi nie będzie dyrygował.księża uczą sie 15 lat na tych seminariach psychologii jak omamić ludzi zeby człowiek żył w ciągłym strachu i utrzymywał te czarne kiecki

Gość gość
"jestem wolnym człowiekiem i nikt mi nie będzie dyrygował.księża uczą sie 15 lat na tych seminariach psychologii jak omamić ludzi zeby człowiek żył w ciągłym strachu i utrzymywał te czarne kiecki" x x jakbyś był wolny to byś tam nie łaził :D kolejny hipokryta :O

Gość gość
21:01 tak jestem wolnym człowiekiem dlatego idę kiedy JA chcę a nie kiedy ktoś każe

Gość gość
No oczywiście, że księdzu przyzna rację . A komu? Przecież to jedna sekta. Chodzi o to żeby oglupić ludzi

Gość gość
Jesli ludziom w twojej parafii nie podoba sie zachowanie ksiedza, to nie szukaj porady na forum, tylko zlozcie skarge do biskupa. Zobaczycie komu przyzna racje. Bo cos mi sie tak wydaje, ze ksiedzu oczko.gif Kur..a kur..ie du.p.y nie urwie ! Wiadomo pójdzie za swoim bo ludzie w kościele to kasa w koszyku.

Gość gość
Dziwię się ludziom którzy chodzą do spowiedzi. Czy naprawdę tak grzeszą ? Czy wymyślają sobie grzechy, żeby coś powiedzieć ? Ja kiedyś chodziłem do spowiedzi i wymyślałem jakieś grzechy, bo i co miałem mówić.

Gość gość
Jak ktos normalnie żyje nie kradnie nie zabija nie zdradza to co ma mówić? Wszyscy zmyślają! Moi starzy zmyslali ja zmyślam moje kuzynki i szwagier tez mówili ze zmyślają i mówią w kółko to samo , wszystko to ściema na resorach do ciemnego ludu .wujek z Niemiec mówi ze tam takie cos nie ma jak spowiedź a i kolędy nie są znane ,w Niemcach na wizytę trzeba sie umówić a u nas przychodzi czarny i żąda przyjęcia z honorami , a przecież jedna wiara jest ! Tak samo z tymi postami było,jak u nas na wigilię obowiązywał ścisły post to w Watykanie wpier.lali kaczki i gęsinę do dopiero jest hipokryzja przez duże H.

Gość gość
Ja kiedyś siedziałam blisko konfesjonalu i słyszałam cześć spowiedzi takiej starszej kobiety babci koło 70 parę lat? co strasznie głośno mówiła. Żalila się księdzu na wnuka. Że on ma dziewczynę już kilka miesięcy a nie chce się żenić i że ona mu próbuje,, przegadac,, do rozsądku ale on nie słucha i żyje w grzechu. Chyba chodziło o to że mieszka z tą dziewczyną czy coś.. I taka była spowiedź tej babki. Doniosła na wnuka księdzu.... Ot cali katole

Gość gość
Up

Gość gość
Cały ten katolicyzm, to jedna wielka hipokryzja. Wszystko na zasadzie co inni powiedzą. Religijność na pokaz.

Gość gość
Ja osobiście nienawidzę chodzić do spowiedzi. Jestem chora jak muszę iść przes świętami. Zawsze trafiam na kleche ktory wypytuje o intymne sprawy miedzy mną a mężem. Jestem zniesmaczona nieraz. Nienawidzę tego robić 2 razy w roku a chodzenia co miesiąc bym chyba nie ścierpiała!!

Gość gość
Polecam czytanie Pisma św., nauk Jezusa. Wystarczy przy tym poprosić Ducha Świętego o rozeznanie a wszystko zostanie Wam pokazane. I znaki satanistyczne w KK, i usuwanie Jezusa z ołtarzy. Masakra po prostu co się dzieje od lat. Znak rogów diabły to miałam na obrazie,który wisiał na głównym miejscu w domu i wszyscy się przed nim modlili. Teraz proszę Boga o wybaczenie.

Gość gość
Bardzo ciekawe co piszesz osobo wyżej. A więcej szczegółów? Mnie też mdli jak idę do kościoła i widzę to zakłamanie

Gość gość
trzeba prosic ducha św by pokazał grzechy grzechy to kłamstwo oszukiwanie pożądliwość ciała kobiet facetów czytanie horoskopów okultyzm praca w niedziele czytanie harego potera to ostrzezenie egzorcystów którzy muwia ze demony dostaja sie do ciała przez czytanie harego potera a ta kobieta była u wruzki i jakie konsekwencje ponosi https://www.youtube.com/watch?v=8o6CZjzdBFA&t=334s

Gość gość
hipokryzja to znaczy ze nie słuchaja sie ksiezy bo zdaje sie im ze lepiej wiedza Uzdrawiająca moc spowiedzi scot hahn Autor był prezbiteriańskim pastorem, ale pod wpływem lektury dzieł Ojców Kościoła oraz Pisma świętego doszedł do wniosku, że naukę Chrystusa w pełni głosi Kościół katolicki,Scott Hahn powracając do Pisma Świętego pokazuje, że jeśli mamy wieść życie, które jest wierne Biblii, nie możemy żyć – i nie wolno nam żyć – bez częstej spowiedzi, starannie przygotowanej i wprowadzonej do naszych praktyk modlitewnych. Jego rady pomogą wyrwać się z utartych kolein życia duchowego i wrócić do domu w ramiona kochającego Ojca

Gość gość
a komu spowiada się proboszcz kiedy nad ranem wraca od kochanki, a potem tymi brudnymi łapskami udziela komunii?

Gość gość
no wlaśnie! to dopiero jest świętokractwo...

Gość gość
Autorko, wasz ksiądz to może sobie kazać i zastraszyć aż mu jęzor odpadnie. A prawda jest taka że on może co najwyzej nauczać, pouczać, wskazywać drogę a nie KAZAĆ. Człowiek dostał od Boga wolną wole i sam decydujw czego chce. Jeśli chcesz chodzić do spowiedzi np raz na dwa miesiące lub 2 razy w roku to nikt cie nie zmusi żebyś chodziła co tydzień! Wasz ksiądz ludzi zniechęca do siebie i kościoła. Co on sobie myśli? Że ludzie to jakieś barany i się przestraszą go i będą zaraz lecieć bo on KAŻE? Buahahaha... Frajer!

Gość gość
a komu spowiada się proboszcz biskupowi a komu sie spowiada ksiedzowi tak samo i papierze się spowiadają kapłanom nie ma wyjątków a taki proboszcz ktury sie nie spowiada to czeka marny los i ostrzezeniem jest Fleishman (upadły ksiądz z XVI w) który stał się demonem za to ze miał kochanków bóg jest miłosierny ale i sprawiedliwy kto żałuje temu wybacza ale kto nie chodzi do spowiedzi tego czeka piekło

Gość gość
lepiej mieć gorliwych księżych niż letnich pobłażających bo taki kapłan zaprowadzi owieczki nie do nieba ale prosto do piekła

przerażające jest to, że ludzie dają się zastraszyć jednej osobie... osobie, która nie powinna mieć na nie wpływu

Gość gość
przerażające jest to, że ludzie nie czytaja pisma sw i go nie znaja tutaj o spowiedzi A Jezus znowu rzekł do nich: Pokój wam! Jak Ojciec Mnie posłał, tak i Ja was posyłam. Po tych słowach tchnął na nich i powiedział im: Weźmijcie Ducha Świętego! Którym odpuścicie grzechy, są im odpuszczone, a którym zatrzymacie, są im zatrzymane (J 20,21-23). Dlatego też kto spożywa chleb lub pije kielich Pański niegodnie, winny będzie Ciała i Krwi Pańskiej (1 Kor 11:27).

Gość gość
Dz 19:18 "Przychodziło też wielu wierzących, wyznając i ujawniając swoje uczynki." Komu ujawniano i wyznawano UCZYNKI? Jest tu mowa o ludziach już WIERZĄCYCH Skoro uważasz,że nie spowiadano, gdyż nie ma potrzeby, to po co WIERZĄCY wyznawali i UJAWNIALI(przed kim?) UCZYNKI??

Gość gość
Rób tak jak wszyscy. Idz na pokaz, spowiadaj sie na pokaz. Jak nie masz z czego to zmyśla jak większość... Z czym masz problem? Udawaj jak inni. A jak nie chcesz to nie idz.

Gość gość
Nieco więcej ktoś prosił. Proszę bardzo. Ostatnia moja spowiedź to zapamiętane słowa księdza,, odpuszczam na mocy KK,,. O Jezusie ani słowa. Teraz Wielkanoc to zauważcie sami.

Gość gość
Przeciez ksieza to pomioty szatana

Gość gość
Bog zrzucil szatana na ziemie i ksieza to jego dzieci a kościoły to domu szatana. Ja chodze do kosciola tego co jest w niebie bo Bog jest tam. Nie uwazam ziemskich świątyń .