Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czuje się zniszczony od środka

Polecane posty

Nie dość że w życiu towarzystkim i stosunkach damsko meskich totalny przegryw to jeszcze dotarło do mnie że to co robiłem do tej pory było chore i nie moge sobie tego wybaczyć. Rozdepcznie mnie :(

Gość Dash_Rysiu
...Czuje się zniszczony od środka ... po ostatnim gejowskim gangbangu, którego byłem jak zawsze gwiazdą :P

Gość gość
Rysiu, nikt nie obiecywał, że życie jest piękne trzeba tylko zaakceptować to, że można być szczęśliwy nawet bez dziewczyny. Związki się rozpadaja i musisz puścić wolno te osoby, którym wydaje Ci się że kochasz... Problemem jest Twoja samoocena, nie potrafisz sam wytrzymać ze sobą i uzalac się nad sobą i siedzieć na tym bezdusznym forum. Proponowalabym abyś zajął się czymś co polubisz czy pokochasz np robienie przy samochodzie, granie na gitarze czy nauka języków obcych. Kiedyś znajdziesz kobietę która pokochasz i ona Cię pokocha na całe życie. Teraz masz czas na spotkania ze znajomymi i baw się dobrze

Nawet nie mam z kim się spotykać bo ze wszystkimi się skłóciłem i zostałem sam =( na tym forum mogę chociaż na chwilę zapomieć o swoim przegrywie. Myślałem że jak po udaje debila to mi to pomoże, ale niestety tylko wiekszego przegrywu mi to dostarczyło... Ale sam jestem sobie winniem, nie pierwsza bardzo zła decyzja w życiu. W sumie powinniem się przywyczaić że nic mi nie wychodzi i na nic nie zasługuje