Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybór żłobek czy przedszkole?

Polecane posty

Gość gość

A więc tak, mąż nie ma prawa jazdy więc bardzo ważny jest dojazd. W super żłobku nie miałby za bardzo jak odebrać małego, z kolei w przedszkolu, niedaleko nas są dwa pomieszczenia. Jedna duża sala i druga mniejsza, a rozbieżność wiekowa dzieci od 1r do 6lat. Boję się po prostu o mojego 2,5latka. Są tam również trzy posiłki i jest tańsze o 120zl od żłobka, w którym dzieci mają 5 posiłków. Wazna dla mnie rzeczą jest też to, że żłobek na stronie internetowej jak i na fb udziela informacji na temat tego jak dzieci spędzają czas, w przedszkolu tego nie ma.. Chciałabym zapisać małego do tego droższego żłobka ale boję się, że będę musiała znaleźć taka pracę, żeby zawiezc i odebrać małego :(

Gość SkrzatyiMałolaty
może poszukaj jeszcze jakiegoś żłobka, wiem że ogłaszają się na portalu Kochaj i Dbaj. Tam znajdziesz dobry żłobek, może akurat w Twojej okolicy będzie taki który spełni Twoje oczekiwania. Ja mam żłobek i właśnie tam się ogłaszam bo wiem, że tylko dobre placówki tam zamieszczają swoją ofertę.

Gość gość
2 sale tylko w przedszkolu z taką rozpietoscia wiekowa? To chyba nniejest możliwe biepowinno coś takiego istnieć wg wymogów. Ale szczerze skoro dziecko ma 2.5 to jak wyślesz do żłobka to za rok będziesz musiała zmieniać na przedszkole a dla dziecka to trochę stres nowe miejsce nowe panie itp może poszukaj innego przedszkola.