Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Minister Gliński w TVP Info mówi że Polacy nie płacą abonamentu ale będą płacić

Polecane posty

Gość gość

że większosc Polaków nie płaci, za nami są Włochy gdzie co 3 gospodarstwo nie płaci a czy on nie rozumie, ze POLACY NIE CHCĄ PLACIC NA TAKI CHŁAM ? przeciez TVP to ścierwo, juz pomijam polityczne wiadomości... co mamy ? gównianą Familiade, gówniane tureckie telenowele którymi zachwycają się kury domowe, syf w postaci M jak Milosc, barwy nieszczęscia, na dobre i nie dobre i inne gowna dla bezrobotnych, smierdzacych emerytek... dawniej to chociaz bylo wiele teleturniejów dla dzieci, był rower błażeja, był teleranek, była wieczorynka, były filmy przyrodnicze... Polskie Radio tez zostało upolitycznione, TVP info to tuba propagandowa... dlaczego mamy za to płacić ?

Gość gość
Dlatego,ze nam się to podoba,dlatego,że teraz telewizja stała się jasna i przejrzysta,dlatego,że nareszcie pozbyli sie resortowych dzieci,zarabiających krocie za nic,dlatego,że abonament jest nie odłącznym elementem funkcjonowania mediów publicznych i wreszcie dlatego,że Pan Jacek Kurski jest wzorowym prezesem i nalezy mu się duże wynagrodzenie,które może osiągnąc między innymi z tytułu pobieranego abonamentu :-)

Gość gość
Na kanałach TVP nic nie leci ...Nudne seriale , nudny sport , zero typowej rozrywki i pożądnych filmów prosto z kina . Klan i M jak Miłość były fajne kiedyś bo teraz to jakies chore osoby to rezyseruja :o Kiedyś były fajne seriale , programy typu : 5-10-15 , rower Błażeja , teleranek , dobre filmy się wieczorem nieraz oglądało , były fajne wieczorynki dla dzieci , lepsi prezenterzy , były programy muzyczne . Festiwale takie jak Opole to nawet muzyką nie można nazwać . Na Eurowizję wybierają zawsze chłam gorszego sortu .I my mamy za to płacić ?

Gość gość
tak

Gość gość
Tez nie mam telewizora ale oplacam abonament polsatu zeby ich wnerwic.kto mi zabroni oplacac polsat i nie miec telewizora i nie ogladac polsatu a zarazem nie oplacac abonamentu publicznej telewizji?! :-D

Gość gość
będą placic podatek na telewizje publiczna

Gość gość
ja mam umowe z netią do czerwca i jesli ta ustawa przejdzie to rezygnuje z tv i bede placila za IPLE i Netflixa ;)

Gość gość
jesteś bardzo inteligentna :-)